Πριγκιπικά δράματα! Μόνο η μάνα της Meghan στο γάμο! Η σχέση με τον πορνοσταρ πριν τον Harry και η ανακοίνωση του παλατιού!

Φτάσαμε στη μέση της μεγάλης εβδομάδας (και δεν εννοούμε αυτή του Πάσχα) καθώς ο γάμος της χρονιάς απέχει μόλις λίγα 24ωρα. Στα τάρταρα η δημοτικότητα της νέας νύφης!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δεν ξέρουμε αν θα κυλήσουν και πολύ ομαλά καθώς όπως και διαβάζεις τα πράγματα όλο και περιπλέκονται. Τι συμβαίνει με την οικογένεια της Meghan Markle; Βασικά τι έχει γίνει με τον μπαμπά της; Θα βρεθεί στο γάμο της κόρης του ή όχι; Σκοτεινό το τοπίο!

Η μαμά της πάντως γέμισε τις βαλίτσες και απογειώθηκε για το Λονδίνο. Οι παπαράτσι την πέτυχαν καθώς έφευγε για το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Κρατούσε ένα ένδυμα μέσα σε μία θήκη πολύ γνωστού οίκου και φήμες την θέλουν να κατέφτασε στο LAX μέσω πριβέ εισόδου. Δεν μπήκε από τις πόρτες του κοινού. Και κάπου εδώ λοιπόν ξεκινούν οι ''μεγάλες'' στιγμές για την οικογένεια της Meghan.

Οι βαλίτσες της Doria Ragland  βρίσκονταν μέσα στο μαύρο SUV που τη μετέφερε στο αεροδρόμιο όπου λόγω prive καταστάσεων χάθηκαν τα ίχνη της. Κανείς δεν την είδε, ουδείς την απαθανάτισε. 

Δες τις φωτογραφίες της 

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες paparazzi φωτογραφίες και τα 136.000 δολάρια που πήρε, ο πατέρας τηςΜέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να μην παραστεί στον βασιλικό γάμο και εξέφρασε την επιθυμία να παραδώσει η πρώην σύζυγός του την κόρη τους στον Πρίγκιπα Χάρι.

Ο ίδιος δικαιολόγησε αυτήν την επιλογή του, δηλώνοντας πως έπαθε καρδιακή προσβολή.

«Η Μέγκαν δεν ήθελε να συμβεί αυτό το πράγμα. Προφανώς ήθελε τον πατέρα της στον γάμο. Και το γεγονός ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν θα είναι στο γάμο, δεν είναι και ότι καλύτερο», ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι στη Daily Mail, ενώ τόνισε πως ο Χάρι δεν νιώθει ψυχολογικά καλά: «Αισθάνεται ένοχος ότι συνέβη κάτι κακό σε κάποιον που αγαπάει μόνο και μόνο επειδή έχει σχέση μαζί του. Είναι διαλυμένος. Αισθάνεται ότι προκαλεί προβλήματα. Θεωρεί ότι όποιος συνδέεται μαζί του πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα».

Μετά το συμβάν, πάντως, εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον προχώρησε στην πιο αναπάντεχη ανακοίνωση: «Αυτή είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή για την κυρία Μαρκλ λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της. Η ίδια και ο πρίγκιπας ζητούν ξανά την κατανόηση και το σεβασμό απέναντι στον κύριο Μαρκλ σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

 
Η ετεροθαλής αδελφή της μέλλουσας νύφης είχε τροχαίο ατύχημα που θύμιζε εκείνο της Νταϊάνα, όταν παπαράτσι την εντόπισαν με τον φίλο της κι άρχισαν να τους κυνηγούν.

Ο φίλος της Samantha Markle που μίλησε στην ιστοσελίδα TMZ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι οδηγούσε στη Φλόριντα όταν ένας φωτορεπόρτερ τους εντόπισε και εκείνοι στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν προσέκρουσαν πάνω σε τσιμεντένιο φράχτη με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό της κοπέλας. Η Samantha Markle που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας χτύπησε στο παρμπρίζ και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σπασμένο αστράγαλο και τραυματισμένο γόνατο.

Λίγο πριν η Meghan Markle ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Πρίγκιπα Harry, διέρρευσε μία ανεπιβεβαίωτη είδηση ότι είχε μία σύντομη σχέση με έναν πρώην πορνοστάρ.

ο όνομά του είναι Simon Rex, και ενώ τώρα δραστηριοποιείται ως κωμικός και ράπερ υπό το ψευδώνυμο Dirt Nasty, παλαιότερα έχει υπάρξει πρωταγωνιστής σε βίντεο πορνό.  

Αν όντως ισχύει η σχέση του με τη Meghan Markle, αυτή συνέβη όταν εκείνος ακόμη εργαζόταν ως μοντέλο για λογαριασμό γνωστών εταιρειών.

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη