Η Πέμυ Ζούνη δίνει την απάντηση της για την ερωτική της σχέση με την παραγωγό Μπέσσυ Γιαννοπούλου!

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη και η θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου από άλλοτες στενές συνεργάτιδες ξιφουλκούν πλέον στα δικαστήρια με μήλον της Έριδος όσα έλαβαν χώρα στα παρασκήνια της προετοιμασίας του γνωστού θεατρικού μονολόγου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ενός έργου που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά κατέληξε σε μία πρωτοφανή δικαστική διαμάχη, με αλληλοκατηγορίες για οικονομική εξαπάτηση, για ψευδορκίες, ακόμη και με αναφορές για αρπαγές και ερωτικές ομηρίες στο όνομα νέων καλλιτεχνικών συνεργασιών διεθνούς βεληνεκούς.

Εντύπωση προκλήθηκε με την δημοσιοποίηση ενός κομματιού από την δικογραφία στο οποία η παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου αποκαλύπτει ότι είχε ερωτική σχέση με την ηθοποιό 

Η Μπέσυ Γιαννοπούλου, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα αμφισβητεί τις προθέσεις του Ιδρύματος που φιλοξένησε την παράσταση τότε και την απόφαση να την ματαιώσει μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν, ενώ παράλληλα έρχονται στην δημοσιότητα τα μηνύματα που αντάλλασσαν οι δύο γυναίκες.

"Σ'αγαπώ, δεν το πιστεύεις που σου το έλεγα. Ίσως σιγά σιγά το πιστέψεις. Εδώ θα είμαι. Θα το δείς. Και όταν δεν κρύβεσαι θα το βλέπω κι εγώ. Κρατάω αυτά που μου έγραψες ως πολύτιμα, για τα δύσκολα, μικρή μου Ποκαχόντας". 

"Ίσως να σκέφτεσαι ότι δεν σε νοιάζομαι, δήθεν πήρα ότι είχες να μου δώσεις...Εγώ θέλω να νοιάζομαι για εσένα. Εγώ θέλω να σου δείχνω τι νιώθω. Εγώ θα είμαι η πρώτη που θα κλάψει αν πονέσεις.. Εγώ θα είμαι εκείνη που αν βρεθείς στον βούρκο, θα πέσω μέσα να σου δώσω την ανάσα μου, να σου δώσω και πάλι ζωή... και πάλι εκεί θα υποκύψω για να χαρείς! Το κάνω για εμένα, να σε βλέπω χαρούμενη, να ξέρω ότι είσαι καλά, είναι αρκετό για εμένα. Τόσο πολύ ναι, βλέπεις η αγάπη δεν υπόκειται σε σκληρότητες ούτε σε συμφέροντα", αναφέρει ένα κομμάτι από τα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που αντάλλασσαν οι δύο γυναίκες κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους και στο πλαίσιο της πιο προσωπικής σχέσης που είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους, όπως τουλάχιστον αναφέρει ξεκάθαρα η πλευρά της παραγωγού.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα ΜΠΑΜ αποκαλύπτει τη μηνυτήρια αναφορά 84 σελίδων που κατέθεσε η Πέμυ Ζούνη εις βάρος της πρώην συνεργάτιδάς της, στην οποία αποκαλεί "αρπαγή, εφιάλτη και βασανιστήρια", χαρακτηρισμούς που αντικρούει με πλήθος στοιχείων η γνωστή παραγωγός.

Σε ένα σημείο του εγγράφου, η Πέμυ Ζούνη επισημαίνει ότι οι επενδυτές της παράστασης που θα γινόταν την πίεζαν διαρκώς προκειμένου να έχει με τη Γιαννοπούλου μια πιο «ερωτική» σχέση: «Κάποια στιγμή άρχισα να διαμαρτύρομαι γιατί έβρισκα την επαφή μας αρκετά καλή και φιλικά ζεστή, ενώ εκείνος επέμενε ότι έπρεπε να “παίξουμε” αλλιώς»

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»