Η Φιλίνη αποκάλυψε τι έγραφε στο μήνυμα συγγνώμης που της έστειλε η Βάνα Μπάρμπα!

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει πως πληροφορήθηκε για το βίντεο με τη Βάνα Μπάρμπα όπου χρησιμοποιούσε το όνομα της.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιόν με όλες τις λεπτομέρειες για την κόντρα που ξέσπασε με αφορμή το βίντεο της Βάνας Μπάρμπα σε τηλεοπτική εκπομπή, που αναφέρει το όνομα της, την ηλικία της και τη λέξη «πορνοστάρ», καθώς το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχεις συνηθίσει σε κόντρες με συναδέλφους σου. Πρόσφατα όμως προέκυψε ένα ζήτημα με τη Βάνα Μπάρμπα. Σιχαίνομαι τις κόντρες. Δεν απασχόλησα ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια, ούτε τον Τύπο, ούτε τίποτα με την προσωπική μου ζωή, αν φταρνίστηκα, αν έβηξα… Υπάρχω μέσα από τη δουλειά μου και μπορούν να με κρίνουν αν είμαι καλή ή κακή. Δεν μου αρέσει να υπάρχω μέσα από οτιδήποτε άλλο, μέσα από τα κους – κους και τα κουτσομπολιά. Τώρα αναγκάστηκα να ασχοληθώ για λίγο, γιατί έγινε κάτι πολύ άσχημο.

Πες μου για την αντίδραση που είχες βλέποντας το βίντεο από την εκπομπή που αναφέρει το όνομα σου, την ηλικία σου και τη λέξη «πορνοστάρ». Εκτός από το όνομα μου, όλα τα άλλα είναι άκυρα και φυσικά όλα αυτά θα αποδειχθούν. Αναφέρομαι στην ηλικία, που δεν θα έκανα τίποτα γι’ αυτό, αλλά αυτή η προσβολή και το ψεύδος που ειπώθηκε από την κ. Βάνα Μπάρμπα με έκανε… Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Είδες την εκπομπή; Η εκπομπή βγήκε την Κυριακή, εγώ το έμαθα εκ των υστέρων. Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος γνωστός μου να τη δει και να μου το πει. Δεν είχα ιδέα, την πήρα χαμπάρι Τετάρτη βράδυ, που είχε πάρει το απόσπασμα μια άλλη χιουμοριστική εκπομπή και το έδειξε. Ήμουν στο σπίτι μου 1:00 το βράδυ κι έπαθα ψιλοεγκεφαλικό.

Τηλεφώνησες την επόμενη μέρα στην κ. Μπάρμπα για να ρωτήσεις τι συνέβη; Να την πάρω τηλέφωνο να πω αυτό που είδα; Την άλλη μέρα, περίμενα να ξημερώσει και να μιλήσω με το δικηγόρο μου. 

Έχεις καταθέσει αγωγή; Έχει κατατεθεί μήνυση κι ετοιμάζεται η αγωγή. Θα κινηθώ νομικά. την επόμενη μέρα, Πέμπτη το μεσημέρι, μου ήρθε ένα μήνυμα από την κ. Βάνα Μπάρμπα που έγραφε: «Συγγνώμη, ήταν χιουμοριστικό αυτό…». Δεν μου τηλεφώνησε, τόσο απλά δηλαδή. Φυσικά δεν απάντησα. Πηγαίνω νομικά από εκεί και πέρα. «Συγγνώμη» λέμε όταν σκουντάμε κάποιον και του ρίχνουμε τον καφέ, όχι όταν μιλάμε με αυτό το ψεύδος και την προσβολή σε έναν άνθρωπο.

Είστε φίλες με την. κ. Μπάρμπα, έχετε κάνει παρέα στο παρελθόν; Ποτέ δεν έχουμε κάνει παρέα. Τρεις φορές έχουμε βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια. Τι φίλες να είμαστε; Ποτέ δεν έχουμε συνεργαστεί. Η κ. Μπάρμπα ισχυρίστηκε ότι της έκαναν μοντάζ. Κατά πρώτον το όνομα μου ήταν άκυρο σε οτιδήποτε΄. Αν είχαν κάνει μοντάζ και είδε την εκπομπή, όπως την είδε, η οποία παίχτηκε Κυριακή, τη Δευτέρα έπρεπε να έίχε κινηθεί η ίδια νομικά και να είχε κάνει εκείνη μήνυση στην εκπομπή, που προσβάλλουν κι εκείνη κι εμένα, και να προστατεύσει πρώτα τον εαυτό της και μετά εμένα. Αυτό αποδεικνύεται πολύ απλά.

Τι ζητάς με την αγωγή; Υπάρχει κάποιο χρηματικό ποσό; Ακόμα δεν ξέρω τίποτα. Αν γίνουν αυτά, θα πάνε σε κάποιους συλλόγους… Δεν ασχολούμαι, θα έλεγα ότι ασχολήθηκα πολύ, έχει πάρει το δρόμο του, ο δικηγόρος μου ξέρει. Με τάραξε πάρα πολύ όπως είναι φυσικό, ήταν κάτι πάρα πολύ άσχημο. Απίστευτο, από το πουθενά. Η μήνυση μου δεν ήταν επιθετική, ήταν αμυντική. Αμύνθηκα αυτή τη στιγμή, είναι φυσιολογικό. Αν μου πεις για χιούμορ και για σάτιρα, επίτρεψε μου να έχω μαθητεύσει στους μεγαλύτερους κωμικούς που έχουν περάσει από αυτό το χώρο τόσο χρόνια… ποιον να πρωτοπώ; Τους όρους «σάτιρα» και «χιούμορ» τους ξέρω πάρα πολύ καλά.

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς