Έξαλλη! Άστραψε και βρόντηξε η Λάουρα για χάρη του Μουρούτσου!

Η Λάουρα Νάργες με μία ανάρτησή της στο instagram έβαλε τέλος σε όλα τα αρνητικά σχόλια που γράφονται στο twitter για εκείνη και τη σχέση της με τον Κώστα Κοκκινάκη και ξεκαθάρισε ότι είναι δυο καλοί φίλοι!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ίδια μιλώντας για τα σχόλια αυτά που γράφτηκαν για τη σχέση της με τον Κώστα είπε πρώτη φορά on camera: «Είχε ξεκινήσει πριν κάνα δίμηνο μια πλάκα. Μία φορά πλάκα, δύο φορές πλάκα, τρεις φορές πλάκα. Κάποια στιγμή έπρεπε να με υπερασπιστώ! Όχι μόνο για μένα αλλά κυρίως για τον άνθρωπο μου, τον Μιχάλη. Γιατί επηρεάζει και εκείνον. Και κάποια στιγμή έπρεπε να πατήσω πολύ απλά πόδι σε όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που συμβαίνουν. Ο Κώστας είναι γενικά λίγο πιο χαλαρός, νομίζω το ξέρετε».

Δείτε τα σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy day!

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Αναστασία Περράκη, η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του Μιχάλη Μουρούτσου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα! Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου και μοντέλο αναφέρθηκε στην κόρη τους, στην προσωπική της ζωή αλλά και στo Survivor 2 που συμμετέχει ο ίδιος!

Η Αναστασία αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά ότι δεν είναι μόνη της αυτή τη περίοδο αλλά όπως τόνισε «Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν παιδιά, δεν είναι όπως όταν είσαι μόνος σου και ανεβάζεις πράγματα έτσι με αφέλεια»! .

Η ίδια πρόσθεσε ωστόσο αργότερα: «Είναι στο χέρι μας να βάζουμε όρια! Και εγώ και ο Μιχάλης έχουμε σαν προτεραιότητα την κόρη μας και θέλουμε αυτή πρώτα να είναι ευτυχισμένη!»

Όσο για το αν η μικρή βλέπει τον μπαμπά της στo Survivor; «Φυσικά και τον βλέπει και μάλιστα περιμένει να της πω τα spoiler για το ποιος κερδίζει! Αν της πως όμως ότι είναι οι Μαχητές μου λέει... Μπα! Λάθος θα κάνουνε έτσι κι αλλιώς το πρωί με το βράδυ αλλάζουν αυτά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το γνωστό μοντέλο είπε: «Μεγαλύτερος ντόρος έγινε με το διαζύγιό μου παρά με το γάμο μου… Συνολικά ήμασταν πέντε χρόνια. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο πριν γεννήσω το 2009 και το 2010 κάναμε το θρησκευτικό και το 2013 χωρίσαμε… Ήταν σχετικά σύντομο! Νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε να χωρίσουμε και γι’ αυτό έγινε τόσο ντόρος… Ήθελα να απεμπλακώ κι έφυγα στην Αίγινα. Ήταν δύσκολος ο χωρισμός… Θα μπορούσε να είναι καλύτερος, θα μπορούσε να είναι και χειρότερος… Περάσαμε πολλές διακυμάνσεις τον πρώτο καιρό. Τώρα είμαι μια χαρά»! 


Τι είπε όταν ρωτήθηκε για τον Μιχάλη Μουρούτσο και τη σύντροφό του, τη Λάουρα; 
«Πρέπει να οριοθετούμε κάποια πράγματα… Από τη στιγμή που μπαίνει ένας τρίτος άνθρωπος στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε ένα όριο στους καινούργιους ανθρώπους, που μπαίνουν στη ζωή μας… Υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο μας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση…»!
 

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Ερωτευμένη; Να το πω;» και το γνωστό μοντέλο τόνισε: «Ναι είμαι ερωτευμένη εδώ και τρία χρόνια. Είναι και εκείνος μοντέλο.»!

 Ενώ στη συνέχεια είδαμε φωτογραφία με τον αγαπημένο της Αναστασίας και η Σκορδά της είπε on air στο Πρωινό: «Να αυτή τη φωτογραφία είδα και είσαστε και οι δυο κούκλοι»!

Δείτε το βίντεο! 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»