Συνεχίζεται ο πόλεμος Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη! Τα αποτέλεσματα της εξέτασης για εθισμό στο αλκοόλ

Η άγρια μάχη εξελίσσεται στο διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του για καταχρήσεις ουσιών καθώς και εθισμό στο αλκοόλ. 

Στην συγκεκριμένη κατάθεση, πήραν μέρος εκατοντάδες νταντάδες οι οποίες πέρασαν από το σπίτι του πρώην ζεύγους Βαρδινογιάννη, για να προσέχουν τα παιδιά τους. Μερικές από αυτές ισχυρίστηκαν, μάλιστα, πως η Τζίνα Αλιμόνου τους φέρθηκε με απότομο τρόπο, όταν γυρνούσε σπίτι υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Ηταν η στιγμή που ο επιχειρηματίας άλλαξε άρδην τακτική καταγγέλλοντας την κυρία Αλιμόνου ως ακατάλληλη μητέρα για τα τέσσερα παιδιά τους.

Στην αγωγή του υποστήριξε για πρώτη φορά μετά από πολλά δικόγραφα ότι η ηθοποιός είναι εθισμένη σε ναρκωτικές ουσίες και στο αλκοόλ, ότι ξενυχτάει και ότι παραμελεί ή βλέπει ελάχιστα τα παιδιά τους. Ετσι, τους επόμενους μήνες παρακολουθούνταν συστηματικά από τον καθηγητή Ψυχιατρικής Αθανάσιο Δουζένη, ο οποίος την υπέβαλε σε ενδελεχή έλεγχο.

Η διαδικασία δεν περιελάμβανε προκαθορισμένα ραντεβού. Ο καθηγητής ειδοποιούσε την ηθοποιό αιφνιδιαστικά όποτε ήθελε ο ίδιος -πρωί, μεσημέρι ή βράδυ- να προσέλθει για να δώσει δείγμα των ούρων της, εποπτευόμενη από νοσηλεύτρια, ώστε να είναι απόλυτα σίγουρο ότι το δείγμα ήταν δικό της. Οπως είπε σε φίλη της εκείνη την περίοδο η Τζίνα Αλιμόνου, αυτή ήταν η πιο εξευτελιστική διαδικασία που υπέστη στη ζωή της, όμως δικαιώθηκε αφού τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και δεν διαπιστώθηκε εξάρτησε από οποιαδήποτε ουσία το αλ­κοόλ. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για τον Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος ζητάει η εν διαστάσει σύζυγός του να δώσει βιολογικό υλικό από το τριχωτό της κεφαλής για μια εξέταση σε ειδικευμένο τμήμα η οποία ανιχνεύει ουσίες σε βάθος χρόνου.

Η πλευρά της κυρίας Αλιμόνου υποστηρίζει ότι δεν είναι αντίθετη στη συγκεκριμένη εξέταση, αρκεί το δείγμα να σταλεί σε εξειδικευμένο τμήμα κλινικής οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και όχι σε αυτό που επιθυμεί ο επιχειρηματίας, το οποίο εδρεύει στην Κρήτη.

 
Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»