O Φουρλάς άνοιξε την καρδιά του για όλα!

Με την αξιοπρέπεια που τον διακατέχει άνοιξε την καρδιά στο Tετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος ο Λουκάς Φουρλάς. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο γνωστός και αγαπημένος δημοσιογράφος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, την γνωριμία του με την σύζυγο του Ηλέκτρα, την ασθένεια και τον θάνατο του αδερφού του αλλά και για τον πρόσφατο χαμό της κόρης του Άρτεμις. 

Ο ίδιος θέλησε να επικεντρωθεί στα μηνύματα που θέλει να στείλει σε όσους γονείς δίνουν το δικό τους αγώνα με τα παιδιά τους στο ογκολογικό ενώ περιέργαψε μερικές καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γονείς των παιδιών με καρκίνο.

"Υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Για παράδειγμα για να κάνεις ένα ΜRΙ του μωρού σου, τότε πρέπει να φύγεις από το Μακάρειο και να πάεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ρωτήσατε κανένα γονιό ψυχολογικά πως νιώθει όταν πρέπει να μπει σε ένα ασθενοφόρο με το μωρό του για να πάει να κάνει ΜRΙ, να διασχίσει  τις πρώτες βοήθειες του Γενικού, να πάει στο MRI, να περιμένει την σειρά του, να ναρκώσουν το μωρό, να κάνει το ΜRΙ να περιμένει να ξυπνήσουν το μωρό για να το βάλουν πίσω στο ασθενοφόρο να πάει στο Μακάρειο; Τι βιώνει τούτο το μωρό ή οι γονείς; Είναι πολλά τα προβλήματα και πάρα πολλά τα θέματα. Ένας από τους λόγους που δέχτηκα και ξέρεις πολύ καλά πόσα χρόνια έχω να μιλήσω, ήταν για να πω δύο πράγματα. Νομίζουμε καταρχάς ότι συμβαίνει στον Λουκά ή στον Τάσο ή στην Μαρία είναι πολύ μακριά από εμάς.  Και εγώ έτσι έλεγα. Εντάξει άκουγα στο έχεις μέσο ιστορίες και έλεγα εντάξει, ξέρεις εγώ θα πάω σπίτι μου στην οικογένεια μου, στο κλουβί μου, μια χαρά. Όταν το πάθεις αυτό το πράγμα συνειδητοποιείς πόσο ευάλωτος είσαι και πόση ανάγκη έχεις την βοήθεια. Και όταν είσαι σε τέτοια φάση, πίστεψε με, δεν μπορείς να φωνάζεις "θέλω βοήθεια!", πρέπει να ξέρουν οι άλλοι να έρθουν να σου την δώσουν" εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα. 

Έδωσε μάλιστα πραγματικά παραδείγματα των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γονείς. 

"Όταν σε παίρνει μια μάνα που έχει το μωρό της στο ογκολογικό και σου λέει θέλω 238 ευρώ για να πληρώσω το ρεύμα μου γιατί θα μου το κόψουν σε μια βδομάδα τότε τι κάνεις; 

Οι ιστορίες, συγκλονίζουν, με τον Λουκά Φουρλά να υπογραμμίζει πως "Αυτό που συμβαίνει στην Μαρία, τον Γιάννη, τον Κώστα... τα μωρά μας, τυχαίνει στον οποιονδήποτε. Σήμερα εγώ, αύριο εσύ..."

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι