Αυτός είναι ο υπέροχος λόγος που αποχώρησε από το Survivor το Ολγάκι!

Η αλήθεια...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Όλγα, πιέστηκε πολύ ψυχολογικά και θέλησε να επιστρέψει Ελλάδα, όπως και έγινε αφού στο επεισόδιο της Κυριακής ανακοίνωσε ότι θα φύγει.

Ωστόσο, είναι πολλά αυτά που δεν είπε δημοσίως, καθώς η ίδια δεν θέλει να δίνει δικαιώματα...! Η Όλγα Φαρμάκη είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της και το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα θα ήταν μακριά από αυτούς ήταν κάτι που την δυσκόλευε από την αρχή... αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ο κύριος λόγος που αποχώρησε η Όλγα Φαρμάκη από το Survivor ήταν ο... έρωτας!

Η Όλγα ταλαιπωρήθηκε πολύ με την τελευταία σχέση που είχε, καθώς ο σύντροφος της, του οποίου δεν χρειάζεται να σας πω όνομα, απιστούσε συνεχώς, κάτι που την είχε τσακίσει ψυχολογικά. Η Όλγα είναι πολύ χαμηλών τόνων και ένα παρεξηγημένο πλάσμα...

Μετά από αυτή την σχέση, αφού προδόθηκε ανεπανόρθωτα, έπαψε να περιμένει να συμβεί κάτι καλό στην ζωή της, μέχρι που στον δρόμο της βρέθηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Μαντόπουλος.

Μπορεί όλοι να νόμιζαν ότι είναι ελεύθερη όμως η Όλγα Φαρμάκη είναι πολύ ερωτευμένη και βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια του.

Εκείνος από την πλευρά του την περίμενε εδώ, καθώς μαζί αποφάσισαν να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, δεν θέλησε η Όλγα να μείνει άλλο μακριά του: "Δεν μπορούσε να ρισκάρει αυτή την σχέση! Αφού τραυματίστηκε κιόλας αποφάσισε να γυρίσει! Αν έμενε καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όπως ήταν αναμενόμενο μπορεί να χάλαγε αυτό και η Όλγα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ! Επομένως τώρα που είναι καλά, και εκείνης της έλειπε πολύ, έπρεπε να μην σκεφτεί τα λεφτά και να επιστρέψει, όπως και το έκανε!", αποκάλυψε στο Youweekly.gr κοντινό πρόσωπο της fahion Blogger.

"Όχι δεν συγκατοικούν, μπορεί και να το κάνουν τώρα που θα επιστρέψει! Όλα στην ώρα τους! Προς το παρόν είναι ερωτευμένοι!", καταλήγει το ίδιο άτομο.

Επομένως... η Όλγα τα παράτησε όλα για τον έρωτα! Καλά έκανε!!! Έτσι κι αλλιώς την περιμένουν εδώ οι σπουδαίες δουλειές που κάνει με την αδερφή της στα ρούχα!

 
Αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρησή της, η Όλγα Φαρμάκη δε γινόταν να μην έρθει σε επαφή με την αγαπημένη της αδερφή. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και εχθές το βράδυ η Γωγώ μας έδειξε ένα πλάνο από τη συνομιλία τους στο skype και η Όλγα έδειχνε αρκετά χαρούμενη. Έτσι είναι αν βλέπεις τους δικούς σου έπειτα από τρεις μήνες. 
 
 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»