Μπαλατσινού-Κικίλιας χωρισμένοι εδώ και δέκα μέρες!

Γιατί χώρισε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας; Το παρασκήνιο... 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ήταν από το πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αλλά τους πρόλαβε ο χωρισμός! Εμείς θα σας αποκαλύψουμε το παρασκήνιο.

Την σχέση τους είχε κάνει γνωστή από τις πρώτες διακοπές τους στην Πάτμο και τα τρυφερα τετ-α-τετ τους στην παραλία  Το ζευγάρι τότε, μακριά από τα φώτα δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει την σχέση του.

Ο καιρός πέρασε και οι δύο όμως αποφάσισαν να σταματήσουν να κρύβονται και επιτέλους να παραδεχτούν στον κόσμο την σχέση τους! Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τελικά το όνειρο αυτό δεν ευδοκίμησε και έδωσαν τέλος στην σχέση τους.

Το παρασκήνιο του χωρισμού:

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να βιώσει μόνη της αυτή την κατάσταση χωρίς να επιβαρύνει κανέναν. Αρχικά, όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο Youweekly.gr, όλος αυτός ο ντόρος που έγινε γύρω από τον δεσμό τους ενόχλησε πολύ τα οικογενειακά πρόσωπο και των δύο. Αρχικά, ο Βασίλης Κικίλιας έχει μία πολύ σοβαρή θέση επαγγελματικά και η μεγάλη υπερέκθεση στα προσωπικά του ζητήματα σίγουρα δεν τον ευνοεί στην καριέρα του.

Ωστόσο, όπως βλέπαμε και στην πορεία, και η Τζένη και ο Βασίλης, απέφευγαν να δινουν έκταση ή να τροφοδοτούν τα κουτσομπολιά, αλλά αυτό ήταν αναπόφευκτο καθώς λίγο αργότερο... έσκασε σαν βόμβα η είδηση για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού.

Το παιδί που δεν ήρθε ποτέ.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά που λέει και ο λαός. Το ίδιο πρόσωπο από το περιβάλλον τους ζευγαριού αποκαλύπτει πως σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε το γεγονός πως οι δυο του βρισκόντουσαν σε διαφορετική φάση ζωής.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ήδη 3 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ο Βασίλης Κικίλιας κανένα. Ο πολιτικός ήθελε πολύ να κάνει οικογένεια, σύμφωνα πάντα με το πρόσωπο από το περιβάλλον του, ωστόσο αυτό έβρισκε πολύ διστακτική την Τζένη η οποία, δεν ήξερε κατά πόσο η οικογένεια της θα είναι σύμφωνη με αυτό. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι, αν δεν το ήθελαν τα παιδιά της ή μπορεί να δημιουργούσε το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο προβληματισμός αυτός της Τζένης Μπαλατσινού άρχισε να φέρνει εντάσεις στην σχέση, μιας και ο Βασίλης Κικίλιας έβλεπε πως η επιθυμία του να κάνει ένα παιδί, ίσως να μην μπορούσε τελικά να πραγματοποιηθεί με αυτή την γυναίκα. Έτσι μετά από την απομάκρυνση που είχαν σαν ζευγάρι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους! Χωρίς εντάσεις, χωρίς καυγάδες. Στην συνέχεια τα σχέδια γάμου ακυρώθηκαν, καθώς και η μετακόμιση σε καινούριο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι προσπάθειες επανασύνδεσης.

'Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού, μπορεί η είδηση να έγινε τώρα γνωστή στα δημοσιογραφικά γραφεία, ωστόσο ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι χωρισμένοι εδώ και 10 ημέρες. Απλώς προσπάθησαν όσο μπορούν να το διαφυλάξουν αυτό.

Ο ίδιος άνθρωπος μας αποκαλύπτει βέβαια, πως το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει την επικοινωνία και η επανασύνδεση μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά. Αναμένεται λοιπόν να περιμένουμε τα ευχάριστα. 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το Tatiana Live, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός- με αφορμή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, είπε: «Μέσα στο ζευγάρι δεν είμαστε και μπορεί αύριο να είναι ξανά μαζί... Εμένα μου άρεσαν μαζί- Σε γενικές γραμμές, ο μόνος προβληματισμός σε αυτές τις σχέσεις είναι ότι ο ένας δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια και ο άλλος έχει ολοκληρώσει αυτόν τον κύκλο, τα ζευγάρια είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν... Θα μου πεις τώρα η Μενεγάκη. Η Μενεγάκη δεν πιάνεται, είναι μια κατηγορία από μόνη της... Θα ήθελα να τους ξαναδώ μαζί, μου αρέσουν πολύ. Εύχομαι να είναι και πάλι μαζί...»

 

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους