Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Λιάγκα για το θάνατο του πατέρα του και τον χωρισμό με την Φαίη!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν τον έχουμε συνηθίσει να δίνει συνεντεύξεις, μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του, μιλάει για το θάνατο του πατέρα του, τα παιδιά του και τη σχέση που έχουν σήμερα με τη Φαίη Σκορδά, τις δυσκολίες που πέρασε με τα επαγγελματικά του, τα προσωπικά του, καθώς και για τα καινούργια του σχέδια.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του και πραγματικά τα λόγια του συγκλονίζουν!  

"Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…", δήλωσε χαρακτηριστικά!

 Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Φυσικά, στην κουβέντα πρωταγωνίστησε και η Φαίη Σκορδά. Αυτά που είπε ο γνωστός παρουσιαστής έχουν ιδιαίτερο ενδιαφερον…

«Ήρθε κανάλι και μου έκανε πρόταση για πρωινό με πολύ καλά λεφτά. Βεβαίως και αρνήθηκα. Αν πήγαινα απέναντι από την Φαίη δεν θα ήταν το μεγαλύτερο reality; Θα εξαφανίζαμε τα πάντα και κάθε μέρα θα περίμεναν στις 7 το πρωί τα νούμερα τηλεθέασης ποιος πέρασε λεπτό προς λεπτό τον άλλον. Όσο υπεράνω και αν είμαστε, κάποια στιγμή δεν υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός»;

Αν έβλεπες τη Φαίη με μια σχέση ή αν έκανε γάμο… «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ εκείνη την ώρα. Τη Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ και την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με τη Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου και είναι πολύ καλή μάνα και την εκτιμώ και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματία. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Μπορεί να με πειράξει, θέλω να είναι και ευτυχισμένη όμως. Από τη στιγμή που χωρίσαμε όμορφα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Επειδή η προτεραιότητα της Φαίης είναι τα παιδιά, είμαι και σε αυτό ήσυχος ότι θα τον έχει τσεκάρει από 10 μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.

Δεν χωρίσαμε σε μια μέρα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προς το τέλος που δεν υπάρχει στη σχέση το πάθος που υπήρχε στην αρχή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν άλλα μικροπροβλήματα και εντάσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό χωρισμό με τη Φαίη. Έχουμε σπάσει τα στεγανά. Έχω πράσινο φως. Θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά από το σχολείο… απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι από αυτό που κοιμάται η μαμά».

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιάγκα για τη φημολογούμενη σχέση του με την Ευαγγελία Τσιορλίδα καθώς και με τη Βίκυ Κάβουρα. 

Για τις σχέσεις που του χρέωσαν μετά τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας. O παρουσιαστής ξεκαθάρισε στον Νίκο Κοκλώνη πως ουδεμία σχέση είχε με την Ευαγγελία Τσιορλίδα καθώς και με τη Βίκυ Κάβουρα.

Βάζοντας τέλος στις φήμες, ανέφερε χαρακτηριστικά πως με την κ. Τσιορλίδα έκαναν πολλή παρέα λόγω της ενός έτους συνεργασίας τους στο ραδιόφωνο, ενώ για την κ. Κάβουρα τόνισε πως δεν γνωρίζει καν πως προέκυψε αυτή η φήμη.

"Ούτε η Ευαγγελιά Τσιορλίδα, ούτε η Βίκυ Κάβουρα, ήταν σχέσεις μου. Με την Ευαγγελία ήμασταν μαζί για ένα χρόνο στο ραδιόφωνο και κάναμε πολύ παρέα, διότι ήμασταν και συνεργάτες. Καμία σχέσή με σχέση. Με την Βίκυ δεν ξέρω καν πώς προέκυψε αυτό...", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης