Δείτε το υπέροχο σπίτι της Κωνσταντίνας στην Γλυφάδα!

Η Κωνσταντίνα, γνώρισε τεράστια επιτυχία τη δεκαετίες του 80' και 90’ ενώ μέχρι και σήμερα, αρκετά από τα τραγούδια της αναπαράγονται μέσα από το διαδίκτυο αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Έχοντας πλέον δοθεί ολοκληρωτικά στην μονάκριβη κόρη της, Χριστίνα, η γνωστή τραγουδίστρια, θυμάται τη χρυσή εποχή της δισκογραφίας, ενώ μιλά στην εκπομπή, Ελένη για τις ευχάριστες αλλαγές στη ζωή της.

«Πέρα από τις καθημερινές δουλειές, ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Μπορεί να βάψω, αλλά και να κάνω εργασίες που δεν μπορούσα να φανταστώ παλιά, αλλά για μένα είναι εκτόνωση και μου αρέσει», είπε η Κωνσταντίνα για το νέο της πρόγραμμα.

Τι άλλαξε στη ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της;

«Έχω καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους μου. Υπήρξαν περίοδοι όπου ήμουν πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά μου και δεν είχα χρόνο, δεν με έβλεπε το σπίτι. Μετά, όταν γέννησα την κόρη μου, είδα ότι δεν με έπαιρνε πλέον να τρέχω τόσο πολύ», αποκάλυψε.

Όσο για την 23χρονη Χριστίνα, η ίδια δεν μπορεί παρά να αισθάνεται τυχερή και περήφανη, έχοντας στο πλευρό της μία τέτοια μητέρα.

«Ακούω συνέχεια να μου λένε πόσο πολύ μοιάζω στη μαμά μου. Εντάξει, νιώθω περήφανη, πώς να νιώθω;»

Δείτε το σπίτι αλλά και τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας και της κόρης της, Χριστίνας, στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Ελένη.

Με αφορμή μια εξομολόγηση της Κωνσταντίνας για την περίοδο που βίωνε τη μεγάλη της επαγγελματική επιτυχία, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να πει κάποια πράγματα. Αρχικά μίλησε γενικά και στη συνέχεια πιο συγκεκριμένα…

«Να τα λέμε τα πράγματα και όπως είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου μεγάλη επιτυχία και να μην τα χάσεις λίγο, να μην σε επηρεάσει αυτό, είτε λέγετε «ξέφυγα λίγο» είτε λέγεται «ξέφυγα πολύ». Δε γίνεται! Όποιος πει ότι δεν συμβαίνει, θα έχει πει ψέματα. Δεν είναι πώς αντιδράς εσύ, είναι πώς αντιδρούν οι άλλοι απέναντί σου, αυτό σε αλλάζει.

Ποιος κάνει αρνητική σκέψη όταν ζει πάνω στο όνειρό του; Θα ξεφύγεις, απλά, τυχεροί αυτοί που επανέρχονται. Ότι θα την ακούσεις, σίγουρα θα συμβεί. Αν μιλάμε για μεγάλη επιτυχία, για μεγάλη απήχηση, να βλέπεις τον κόσμο και να έχει να σου πει μόνο μπράβο, ευχαριστώ, να έρθει να σε φιλήσει… Μιλάω μόνο γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Δεν μιλάω για όταν κάποιος από άγνωστος γίνεται γνωστός.

Γέλασα στην κουβέντα που είχατε χθες με τη Λίτσα Πατέρα που είπατε για όταν έλεγες ότι «2-3 χρόνια θα μείνω και μετά θα κάνω παιδιά.

Όταν τα έλεγα αυτά δεν είχα ξεκινήσει να κάνω οικογένεια και τότε στην τηλεόραση δεν έπαιζε πολύ αυτό, ή έκανες μια δουλειά όπως είναι αυτή ή έκανες παιδιά. Τα πίστευα αυτά που έλεγα, ότι θέλω να κάνω πολλά παιδιά μέχρι τα 40 -εδώ τα πέρασα τα 40 και συνέχισα κανονικά. Μετά κουράστηκα… Έτσι πέρναγαν τα χρόνια και τα λέγαμε με τη Λίτσα».

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»