Ο Ντάνος και η Ντορέττα εθεάθησαν στο πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου σε πολύ τρυφερές περιπτύξεις…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μαζί, παρόλο που και οι δύο αρνούνται τη σχέση τους!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά το σαρδελάκι και το ουζάκι, πήγαν στα μπουζούκια.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε στο Πρωινό πως βρέθηκαν σε μαγαζί στα Νότια Προάστια και: «Όταν βγήκαν όμως στο παρκινγκ... εκεί, οι δυο τους εθεάθησαν σε πολύ τρυφερές περιπτύξεις. Η περίπτυξη είναι, φιλιέμαι με πάθος. Και φιλιόντουσαν λέει με πάθος. Τους είδανε τρεις διαφορετικοί άνθρωποι».

 
Ο νικητής του «Survivor» και νυν ηθοποιός στο «Τατουάζ» πέρασε το Σάββατο μαζί με την παρουσιάστρια του «Survivor Panorama» αρχικά σε ταβέρνα της Βουλιαγμένης και στη συνέχεια στο Ύτον, διασκεδάζοντας με τα τραγούδια του Νίκου Βέρτη. Πρόκειται για το δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο που εμφανίστηκαν μαζί, αφού και την προηγούμενη Παρασκευή, στις 23 Φεβρουαρίου, βρίσκονταν στο Baraonda μαζί με φίλους, απ' όπου κι έφυγαν παρέα.

Στην τελευταία τους νυχτερινή έξοδο οι δυο τους φάνηκαν να βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά, κάνοντας τα σχόλια του κόσμου να ξαναξεκινήσουν. 

Γνωρίζοντας πως κάθε κοινή τους εμφάνιση αποτελεί είδηση και πως οποιαδήποτε φωτογραφία θα συζητηθεί, άρχισαν να περιορίζουν τις κινήσεις τους και τα τρυφερά ενσταντανέ μόλις αντιλήφθηκαν πως την ίδια ώρα στο μαγαζί βρισκόταν φωτογράφος του περιοδικου YOU Weekly.

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν ανέβασαν κανένα στιγμιότυπο στα social media ενώ και οι δύο διατηρούν πολύ ενεργή παρουσία στο Instagram.

Για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ αλλά και για αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη δεύτερη σεζόν στη σειρά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κούλλης Νικολάου

Το στοίχημα με τον Ντάνο, το κερδίσατε;
«Ο ντόρος ήταν το τερπνόν και το ωφέλιμο η ερμηνεία και ο ρόλος του. Η συνεργασία μας μαζί του θα συνεχίσει και τη δεύτερη σεζόν. Ο ρόλος του θα ισχυροποιηθεί περισσότερο. Ο Ντάνος ήταν ένα δημοφιλές πρόσωπο που μας έδωσε ένα δυνατό push up στο μάρκετινγκ της δουλειάς μας. Παρόλα αυτά, όμως, πρόκειται για έναν πολύ καλό συνεργάτη, στρατιώτη με ήθος, αξιοπρέπεια, ευλάβεια και ταπεινότητα στη συνεργασία του»

Θα υπάρξουν κι άλλοι νέοι ρόλοι στη σειρά;
«Μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα συμβούν πάρα πολλά σε ό,τι αφορά το σενάριο, γεγονός που μας οδηγεί στο να προστεθούν κι άλλοι ρόλοι. Άρα, κι άλλοι ηθοποιοί, δυνατά ονόματα θα προστεθούν στο καστ του Τατουάζ», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε επιθέσεις και πολλά αρνητικά σχόλια για την απόφαση του να πει το «ναι» στην πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να παίξει στο Τατουάζ. Ένας από τους ηθοποιούς που τον υπερασπίστηκαν ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Όλοι, μα όλοι, θεωρώ ότι δικαιούνται την ευκαιρία της δοκιμής σε όλες τις Τέχνες. Εγώ δε θα κάτσω να πω αν ο άνθρωπος είναι καλός ή όχι. Είναι και αντιδεοντολογικό. Δε θα το έλεγα δημόσια, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι νωρίς ακόμα για να πω αν κάνει ή δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, αλλά και πάλι δε θα έλεγα κάτι. Βγήκα και τον υπερασπίστηκα γιατί θεωρώ πολύ άδικο να την πέφτουν σε ένα νέο παιδί που πάει να κάνει μία προσπάθεια. Που είναι το κακό; Έχω τσακωθεί με συναδέλφους που με πήραν και μου είπαν «μα γιατί τα είπες αυτά;» και πραγματικά δε βρίσκω πουθενά τίποτα το επιλήψιμο στο να δοκιμάσει κάποιος οτιδήποτε», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος