Ο Μουτσινάς προσπάθησε να δικαιολογήσει το κόψιμο του Sunday Live και ο Βερύκιος τον έκραξε!

"Τον καράφλα βάζετε! Τον αποτυχημένο καράφλα! Την αποτυχία την έχετε κάνει εργόχειρο εσείς!..."

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Στην πρεμιέρα του Jesus Christ Superstar, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Νίκο Μουτσινά και όπως ήταν αναμενόμενο οι ερωτήσεις ήταν μονοθεματικές: το αιφνίδιο τέλος του Sunday Live.

Τι λέει ο παρουσιαστής γι’ αυτή τη δυσάρεστη κατάληξη που είχε το show;

«Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω γιατί κόπηκε, πρέπει να ρωτήσετε κάποιον υπεύθυνο. Έχει αλλάξει λίγο το σύστημα, είναι πιο άγριο πια. Παλιότερα δινόταν χρόνος, τώρα ο χρόνος έχει μικρύνει πάρα πολύ, οπότε δυστυχώς όλα είναι πιθανα και απρογραμμάτιστα. Εμείς κάναμε όσα περισσότερα μπορούσαμε και όσα προλάβαμε. Κάναμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και περάσαμε και όμορφα. Είναι survivor εποχές, άγριες.

Δεν έγινε καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν φαντάζομαι ότι το λένε και σε κάποιον τόσο σύντομα. Ήταν τόσο γρήγορο, έγινε χθες. Ας με ρωτήσει κάτι και ο ΑΝΤ1, αισθάνομαι άσχημα. Δεν παίρνω ευθύνη και δεν ρίχνω ευθύνη, συμβαίνουν τα πράγματα καμιά φορά όπως δεν τα έχεις προγραμματίσει και δεν εννοώ μόνο τον εαυτό μου, εννοώ και το κανάλι. Κανένα κανάλι δεν ξεκινάει μια εκπομπή για να τη σταματήσει, ξεκινάνε όλα με τους καλύτερους οιωνούς, συμβαίνουν διάφορα πράγματα που πολλές φορές δεν τα καταλαβαίνουμε ούτε εμείς. Κάτι ξέρουν παραπάνω, οπότε συμβαίνουν μετά και κάποιες εξελίξεις, άλλες φορές ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες. Αυτό ήταν μια δυσάρεστη εξέλιξη. Στεναχωρήθηκα, σαφέστατα. Δεν γίνεται όμως να γίνει το κέντρο της ζωής μου από εδώ και πέρα», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το πρόωρο τέλος του Sunday Live και ο Δήμος Βερύκιος πετάει σπίθες! Με το πρώτο καλημέρα που είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον γνωστό δημοσιογράφο, στη σύνδεση που είχαν στο Happy Day, εκείνος βγήκε από τα ρούχα του!

«Πριν από μας βάζετε κάτι άλλο. Τον καράφλα βάζετε! Τον αποτυχημένο καράφλα! Την αποτυχία την έχετε κάνει εργόχειρο εσείς! Συζητάμε σοβαρά θέματα εδώ, πέφτει η ματιά μου στην τηλεόραση και βλέπω τον καράφλα! Τον αποτυχημένο καράφλα!

Αν είχε μεσουρανήσει θα ήταν εδώ. Έφυγε, λάκισε και βρήκε την καταστροφή!

Ποιος είναι ο Νίκος;», αναρωτήθηκε ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Η Φαίη Σκορδά μετά τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στο πρωινό, πήρε θέση!

 Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Καλώς ή κακώς είναι τα νούμερα τηλεθέασης που σε κρατούν γιατί από αυτό ζουν και τα κανάλια. Θα πω κάτι πολύ σκληρό. Μια εκπομπή είναι ομαδική δουλειά, για μένα είναι μόνο ομαδική δουλειά. Η επιτυχία πρέπει να μοιράζεται σε όλη την ομάδα και η αποτυχία πρέπει να πηγαίνει στον παρουσιαστή. Γι’ αυτό το λόγο και εγώ πληρώνομαι περισσότερο από ότι πληρώνεται ο δημοσιογράφος. Γιατί πρέπει στο τέλος να αναλάβεις τις ευθύνες. Πολύ σκληρό και η ζωή δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει κι εγώ τώρα είμαι στην ίδια θέση, αλλά όταν είναι ο μπροστάρης και βγαίνεις αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα όμως δε σημαίνει ότι τα παιδιά δεν είναι ταλαντούχα. Για πολλούς λόγους ένα κόνσεπτ δεν πάει καλά και δυστυχώς, οι εποχές είναι τέτοιες που δεν υπάρχουν περιθώρια στο οικονομικό κομμάτι ενός καναλιού που είναι μια επιχείρηση».

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι