Tο ξέσπασμα του Δώρου Παναγίδη για τα παιδιά του!

Κατά των δημοσιευμάτων ξέσπασε με ένα μακροσκελές μήνυμα ο Δώρος Παναγίδης. 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Ο Κύπριος παίκτης του Power of Love, θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους καθώς η είδηση πως είναι πατέρας, ωστόσο το έκρυψε στο παιχνίδι έκανε το γύρο της Ελλάδας και της Κύπρου. 
 
O ίδιος, με ένα μακροσκελές μήνυμα στο λογαριασμό του στο facebook αποκάλυψε πως η παραγωγή γνώριζε πως είναι πατέρας, ενώ άφησε να εννοηθεί πως έχει περισσότερα από ένα παιδάκια!

"Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και αυτό το διάστημα "πρωταγωνιστώ" στο Power Of LOVE..

Το "πρωταγωνιστώ" το βάζω στα εισαγωγικά για δύο λόγους.

Ο πρώτος γιατί ήταν επιλογή μου. Μου το πρότειναν, μου άρεσε, γούσταρα αυτή την αλλαγή και το έκανα.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως "πρωταγωνιστώ" και σε αρκετά άρθρα ως ο "ψεύτης", ως ο πατέρας που δεν το δήλωσε και ως κάποιος που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Με τα υπέρ μου και τα κατά μου. Με την ευγένειά μου και την τρέλα μου. Με τα άσπρα του και τα μαύρα του.

Ολοι μας άλλωστε κατά καιρούς είτε νιώθουμε περήφανοι για αυτά που κάνουμε είτε μετανιώνουμε για τυχόν λάθη. Εγώ σαν Δώρος δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα. Ούτε καν για τα λάθη μου.

Ερωτεύτηκα, αγάπησα, δάκρυσα, πόνεσα, ΕΖΗΣΑ όμως.. Ναι, κάποιες στιγμές έπεσα και στα πατώματα. Ανθρωπος όμως που δεν νιώσει όλα αυτά τα συναισθήματα στην ζωή και στην πορεία του για μένα δεν λέγεται Ανθρωπος.

Οταν μπήκα στο Power Of LOVE και η παραγωγή γνώριζε εξ αρχής πως είμαι ένας από τους χιλιάδες single father που υπάρχουν ανά τον κόσμο το συζητήσαμε και τους είχα πει θα το πω όταν και εφόσον εγώ νιώσω έτοιμος. Δεν το κρύβω, δεν το έκρυψα ποτέ και στα social media οι πάντες με έχουν δει έχοντας στην αγκαλιά μου τα "ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ" ΜΟΥ.

Αυτά ήταν για μένα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ γιατί αυτά ήταν που με έκαναν να νιώσω άνθρωπος, να αισθανθώ τι θα πει να είσαι γονιός, να δω την ζωή με άλλο μάτι, να ανησυχώ αν είναι καλά, να κλάψω όταν χτυπήσουν, να τρέξω να τα αγκαλιάσω και να πονέσω αν πάθουν - χτύπα ξύλο - κάτι.

Αυτές οι γυναίκες στην ζωή μου ήταν για εμένα το Α και το Ω. Αυτές μου χάρισαν ότι πιο πολύτιμο έχω σήμερα άσχετα αν είμαι και δηλώνω εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο ελεύθερος. Είμαι ελεύθερος γιατί αυτές οι σχέσεις δεν προχώρησαν για τους Α ή Β λόγους. Τις εκτιμώ όμως, τις αγαπώ γιατί μου χάρισαν τα παιδιά μου και είμαι δίπλα τους όταν και εφόσον με χρειαστούν...

Δεν είμαι υπόλογος από κανέναν και σε κανέναν. Δεν έχω κάνει έγκλημα και ούτε πρέπει να δικαστώ για το δώρο ή τα δώρα που μου έστειλε ο ΘΕΟΣ στη ζωή μου. Δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος και εύχομαι όλοι εσείς που ίσως με έχετε κρίνει να σας δώσει ο Θεός απλόχερα το ίδιο ΔΩΡΟ που μου έστειλε εμένα και που με έκανε ευτυχισμένο. Ισως μόνο τότε θα καταλάβετε γιατί ΔΕΝ μίλησα και γιατί θέλησα να προστατεύσω τα αγγελούδια μου.

Είμαι ο Δώρος Παναγίδης και ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που είμαι ΠΑΤΕΡΑΣ"  έγραψε στο μακροσκελές μήνυμα που δημοσίευσε.

Να θυμίσουμε ότι ένα έντονο επεισόδιο δημιουργήθηκε επί του θέματος και στο τελευταίο επεισόδιο του παιχνιδιού. 

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ανέφερε στο Power of Love Gala πως ένιωσε ένα ενδιαφέρον για τον Δώρο Παναγίδη, ωστόσο αυτό που έμαθε μετά την έβαλε σε άλλες σκέψεις και για αυτό θέλησε να ρωτήσει ευθέως τον Δώρο αν έχει παιδί.

«Ναι έχω. Δεν ήμουν παντρεμένος« απάντησε ο 30χρονος Δώρος Παναγίδης.

Έκπληκτη από την αποκάλυψη η Μαρία Μπακοδήμου είπε «Αυτό που που είπατε τώρα είναι λίγο «βόμβα»!

«Κορίτσι μου δεν είναι μυστικό. Απλά μπορεί να έχω τους λόγους μου. Όταν ερωτηθώ, απαντώ αυτό που ισχύει. Εγώ φεύγω και συνεχίστε» είπε εκνευρισμένος ο Δώρος Παναγίδης με την εξέλιξη που έπαιρναν τα πράγματα στην κουβέντα. Ο παίκτης του Power of Love σηκώθηκε και έφυγε αφήνοντας «άφωνη» τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Σωκράτης έτρεξε πίσω από τον Δώρο, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε και κάθισε ξανά στη θέση του με το θέμα να μην παίρνει συνέχεια και τη Μαρία Μπακοδήμου να το «κλείνει».

«Δεν θα το ρωτούσα ποτέ αυτό αν ήξερα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι δεν ήθελα να τον βάλω σε δύσκολη θέση, αλλά έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, αυτό ένιωσα από αυτόν», εξήγησε η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»