Ποια είναι τελικά η κατάσταση της υγείας του Ηλία Βρεττού μετά το τροχαίο;

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε στις 9:30 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο Ηλίας Βρεττός, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία φίλη του καρφώθηκε σε δέντρο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο μάνατζερ του τραγουδιστή, περιέγραψε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» τι ακριβώς συνέβη.

«Ο Ηλίας είναι εκτός κινδύνου. Έχει πάθει τρία κατάγματα, στο χέρι, στο πόδι, και στη λεκάνη, όλα από τη δεξιά πλευρά. Λίγο πριν ο ίδιος μου είπε ότι έκαναν 45 λεπτά να τον βγάλουν. Είναι μια χαρά, έχει τις αισθήσεις του, μιλάει, ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον τους. Ήταν στην Βουλιαγμένης και όχι στην Ποσειδώνος, ήταν δεξιά λωρίδα και κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε…

Είχε τη μηχανή του στο αεροδρόμιο, αλλά ήρθε μία φίλη του να τον πάρει με το αυτοκίνητό του επειδή ήταν χάλια, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Μπήκε, λοιπόν, το αυτοκίνητο μπροστά τους, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε. Η κοπέλα είναι μια χαρά, μόνο ένα χτύπημα στο πρόσωπο έχει. Φορούσαν και οι δύο ζώνες. Αυτή τη στιγμή ο Ηλίας είναι μια χαρά, εκτός από τα κατάγματα δεν έχουμε κάτι άλλο.

Το θέμα όμως είναι ότι η λεκάνη είναι λεκάνη, πρέπει να το παρακολουθήσουν οι γιατροί να δουν λεπτομερώς τι έχει. Θα γίνει εγχείρηση οπωσδήποτε. Ο Ηλίας μου είπε μετά τις εξετάσεις που έκανε “με βοήθησε ο θεός και είμαι αυτή τη στιγμή εδώ».

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και οι γιατροί κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να δουν την κατάσταση της υγείας του, για την οποία – όπως είπαν και στο ιατρικό ανακοινωθέν- θα έχουν εικόνα μετά το πρώτο 24ωρο.

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε τηλεφωνικά ο αναπληρωτής διοικητής Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, Ιωάννης Κούρλας και υπογράμμισε: «Είναι πολυτραυματίας. Είναι σταθερή η κατάστασή του. Είναι υπό παρακολούθηση. Θα έχουμε νεότερη ανακοίνωση μετά     από τους γιατρούς του, ώστε να πάρετε πλήρη εικόνα για την κατάστασή του. Δεν έχουμε ακόμη την πλήρη εικόνα. Θα γίνει ιατρικό συμβούλιο μετά τις 10. Δεν υπάρχει κάποιο χειρουργείο για τώρα το πρωί. Προς το παρόν δεν έχω τέτοια ενημέρωση».

Δείτε το σχετικό βίντεο! 

O Ηλίας Βρεττός με μια ανάρτηση του στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσοι του έστειλαν μηνύματα και βρίσκονται στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες για εκείνον.

«Αφού ζω όλα καλά... Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς...»

Στην κάμερα του Πρωινού, ο γιατρός που παρακολουθεί τον Ηλία Βρεττό ανέφερε ότι έχει τρία κατάγματα και οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές. «Ο Ηλίας Βρεττός προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του, που μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Κατά σειρά βαρύτητος έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης, αρκετά σοβαρό… Κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο στη δεξιά μεριά και κάταγμα βραχιονίου από την δεξιά πλευρά. Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και προγραμματίζεται επέμβαση ολικής αποκατάστασης… Η εγχείρηση θα γίνει όταν σταθεροποιηθεί η κλινική κατάσταση του τραγουδιστή. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί. Μιλήσαμε μαζί τώρα, για μισή ώρα. Του περιέγραψα την κατάσταση πως έχει. Η κλινική εικόνα της κοπέλας είναι πολύ πιο ελαφρά και δεν νοσηλεύεται στη δική μας κλινική» 
 

 

Οι φωτογραφίες από το ατύχημα του τραγουδιστή πάντως συγκλονίζουν! 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»