Το άγνωστο ερωτικό παρελθόν του Κύπριου του “Power of love” και τα παρατράγουδα

Ποια παίχτρια έψαξε τον ερώτα στο Ραντεβού στα τυφλά; Ποια παίχτρια ήταν παρατράγουδο στην Αννίτα Πάνια; Ποια παίχτρια ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Φουρέιρα – Σαμαρά;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Δώρος Παναγίδης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο σπίτι του Power Of Love και έχει ήδη κερδίσει το κοινό του.

Τόσο το επαγγελματικό όσο και το ερωτικό του παρελθόν φαίνεται να είναι πλούσιο με αρκετές αποκαλύψεις να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο γοητευτικός παίκτης μπήκε στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ για να βρει τον έρωτα του, φήμες όμως λένε ότι για να το κάνει χώρισε με την επί χρόνια σύντροφο του και χορεύτρια Νάταλι Κάτερ, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κορούλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην μικρή οθόνη, καθώς είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ», ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στο videoclip του τραγουδιού «Απαγορευμένος Καρπός» της ανερχόμενης τραγουδίστριας Ανδρομάχης Ξένου, όπως και στην οπτικοποίηση του τραγουδιού «Loca» της Vicky K.

Δες τη συμμετοχή του στο videoclip «Απαγορευμένος Καρπός»

Δες τον Δώρο Παναγίδη στο videoclip «Loca»

Μετά τον Δώρο Παναγίδη που έχει γυναίκα και παιδί αλλά το κρύβει..., σας αποκαλύψαμε την κρυφή ζωή της Άννας Λορένη, η οποία όχι μόνο ήταν αγνώριστη στο παρελθόν πριν τις πλαστικές, αλλά είχε εμπλακεί και σε ερωτικό σκάνδαλο ως τρίτο πρόσωπο για πασίγνωστο ζευγάρι 

Άννα Λορένη, το κορίτσι από την Αλβανία που δηλώνει "σχεδιάστρια μόδας στο Ντουμπάι". 

Την συγκεκριμένη την γνωρίζουμε από παλιά και μάλιστα... είχε κατηγορηθεί και σε "σκάνδαλο", ως τρίτο πρόσωπο στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της ελληνικής showbiz...

Η Άννα Λορένη, στα πρώτα της βήματα δήλωνε "τραγουδίστρια" και όλοι την γνώριζαν με αυτό το επάγγελμα...

Η Άννα, όπως θα σας αποκαλύψουμε, έχει κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, όπως την μύτη και τα χείλη και μάλιστα το Youweekly.gr εξασφάλισε φωτογραφίες της από το παρελθόν πριν το κρεβάτι του πλαστικού!

Η Άννα λοιπόν, φημολογούνταν στο παρελθόν, πως είχε σχέση με τον Γιώργο Σαμαρά και μάλιστα την ήθελα σαν "πέτρα του σκανδάλου" στην σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα, κάτι που ο ποδοσφαιριστής είχε διαψεύσει λέγοντας ότι είναι η κολλητή του φίλη.

Η Άννα είχε προσπαθήσει να κάνει το πέρασμα της από την showbiz όμως τελικά το σύστημα την πέταξε έξω με αποτέλεσμα να φύγει στο Ντουμπάι για να κάνει στροφή στην καριέρα της. Τελικά... δεν είναι τόσο τυχαίες οι επιλογές του ΣΚΑΙ για το σπίτι... 

Τώρα, ήρθε η σειρά της Αθηνάς... της 19χρονης... Ρωσίδας! Κι όμως την έχετε ξαναδεί και μάλιστα σε αντίστοιχο παιχνίδι! Απεγνωσμένα και τότε έψαχνε τον έρωτα της ζωής της και το άλλο της μισό...

Η Αθηνά είχε λάβει μέρος στο "Ραντεβού στα Τυφλά" με τον Μάρκο Σεφερλή!

Ίδια με τώρα πριν δύο χρόνια... με το γνωστό της ύφος... με τις γνωστές φιλοσοφίες της και τα τακούνια ουρανοξύστες! 

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Όταν την είδαμε πρώτη φορά στο ριάλιτι του Alpha , "Power of Love", κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν και "παρατράγουδο" της Αννίτα Πάνια.

Η εν λόγω κοπέλα , φαίνεται ότι δεν μπήκε τυχαία στο παιχνίδι. Η προσπάθεια της για προβολή, αν μη τι αλλό είναι εμφανή. 

Ο λόγος για την Γαβριέλα που πολλά προβλήματα έχει το κορίτσι και τι πιο φυσιολογικό όταν σε "κακοποιεί ψυχολογικά" ο συντροφός σου, να μπαίνεις σε παιχνίδι που σχετίζεται με την αγάπη. Γιατί , όπως λέει και το άσμα ο " έρωτας, με έρωτα περνάει".. τα σχόλια δικά σας.

H δυναμική παίκτρια του reality αγάπης σήμερρα, είχε ρίξει τις άμυνες της και εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια : "Ο πρώην σύντροφος μου είχε πάθει μαζί μου εμμονή. Με απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του, αν χωρίζαμε. Με είχε κλειδώσει 2 μέρες μέσα στο σπίτι".

Δείτε το απόσπασμα στο Βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»