Ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος σύμφωνα με τις... αστρολογικές εκτιμήσεις;

Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο ανέδειξαν τους δύο «μονομάχους» της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Oι προβλέψεις, τα exit polls και οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι τελικά ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχουν τελειωμό, και όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ούτε αρκετά! 

Ο γνωστός αστρολόγος Γιάννης Ριζόπουλος του Astrology.gr, έδωσε τις δικές του προβλέψεις για τον υποψήφιο που θα κερδίσει απόψε τις εκλογές! 

"Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι Ζυγός(γεννημένος 27/9/1946 ) ενώ ο Σταύρος Μαλάςανήκει στο ζώδιο των Διδύμων (γεννήθηκε 10/6/1967) και μένει να δούμε, αν και ποιος ευνοείται περισσότερο αστρολογικά.

Και κατ’ αρχάς, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν ενδείξεις (πλανητικές όψεις) στα προοδευτικά τους και με δεδομένη την άγνωστη ώρα γέννησης αμφοτέρων, κάθε αστρολογική εκτίμηση για την έκβαση του αποτελέσματος στην μεταξύ τους αντιπαράθεση, καθίσταται επισφαλής.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις στις διελεύσεις και παρ’ ότι δεν αρκούν για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, δεν παύουν να διαμορφώνουν «κλίμα».

Πιο συγκεκριμένα, ο απερχόμενος Πρόεδρος δέχεται την επιρροή του διελαύνοντα Κρόνου στον Αιγόκερω που τετραγωνίζει την γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, παραπέμποντας σε μια αποτυχία-διάψευση, με το αποτέλεσμα να είναι οριακό σε βάρος του.

Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ «πριμοδοτείται» από τον διελαύνοντα Ουρανό, που τετραγωνίζει την γενέθλια Δήμητρά του στον Καρκίνο. Πρόκειται για μια όψη που αλλάζει τα δεδομένα στην πολιτική καριέρα του και από την στιγμή που δεν είναι Πρόεδρος, μπορεί να γίνει.

Με βάση λοιπόν αυτά –και μόνον αυτά- τα δεδομένα, φαίνεται πως το Προεδρικό μέγαρο θα αποκτήσει νέο ένοικο" αναφέρει και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ενδιαφέρον για να δούμε αν τα άστρα κάνουν ή δεν κάνουν λάθος! 

Για να δούμε λοιπόν! 

 
Πηγή: Astrology.gr

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι