Στο κρατητήριο πέρασε τη νύχτα ο Στέλιος Διονυσίου - Τραυμάτισε αστυνομικό!

Συνελήφθη μετά από έντονο επεισόδιο με αστυνομικό τον οποίο τραυμάτισε!Χειροπέδες φόρεσε ο Στέλιος Διονυσίου για τραυματισμό αστυνομικού!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο γνωστός τραγουδιστής αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τέταρτη στον εισαγγελέα καθώς το απόγευμα της Τρίτης, περίπου στις 16:40 στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Δορυλαίου (ήταν κλειστή στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην Eλλάδα), ο τραγουδιστής προσπάθησε να περάσει την κορδέλα που κλείνει τον δρόμο.

Οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν, ωστόσο εκείνος προσπάθησε να ξαναπεράσει και να κόψει την κορδέλα. Αποτέλεσμα ήταν να διαπληκτιστεί έντονα με τους αστυνομικούς, οι οποίοι του απαγόρευσαν ξανά να περάσει από το σημείο. 

Τότε ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πάτησε γκάζι για να περάσει την κορδέλα, την πέρασε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου έναν από τους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Ο Στέλιος Διονυσίου έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό, βγαίνοντας από το τμήμα Αμπελοκήπων προκειμένου να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν έσκισε καμία κορδέλα και δεν παρέσυρε κανέναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

«Ένιωσα αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο, τους το είπα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και τόνισε ότι «δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό».

 

Ο Στέλιος Διονυσίου δήλωσε και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Έχω διαβάσει και έχω ακούσει τα άπειρα. Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία μια δύσπονια, μίλησα με τον ασφαλιστή μου το νοσοκομείο που είναι στην ασφάλισή μου ήταν προς τα εκεί που ήταν κλειστοί οι δρόμοι, παρακάλεσα και ζήτησα να πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Δεν με αφήνα να περάσω και πάνω στον πανικό μου και στην αγανάκτησή μου πέρασα την κορδέλα, το αυτοκίνητό μου έσκισε την κορδέλα και συνέχισα την πορεία μου μέχρι το νοσοκομείο, είδα ότι προκάλεσα μεγάλη αναστάτωση και σταμάτησα. Σέβομαι την ελληνική αστυνομία, δεν χτύπησα τον αστυνομικό όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και μάλιστα υπάρχουν και πολλοί μάρτυρες. Μάλιστα έκανα κι έναν βαρύ όρκο, που δεν συνηθίζω στη ζωή μου. «Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου ότι δεν σε χτύπησα, εσύ του λέω ορκίζεσαι ότι σε χτύπησα; Και μου απαντάει «τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε όρκους;» Καταθέσαμε και οι δύο μήνυση, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος, εγώ κρατήθηκα.»

Ο δικηγόρος του αστυνομικού, Πέτρος Μαντούβαλος ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής οδήγησε με φόρα προς τον αστυνομικό, ο οποίος τον απέφυγε για καλή του τύχη και τον χτύπησε μόνο στο χέρι και μάλιστα τον έβριζε και τον έφτυνε.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, συνήγορος του αστυνομικού, μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε τα εξής:

Τον έβρισε σκαιότατα

Παραλίγο να γίνει διεθνώς ρεζίλι η χώρα από μία αφέλεια. Όλοι οι οδηγοί περιμεναν, ενώ ο κος Διονυσίου ξεκίνησε το αυτοκίνητό του στην κατεύθυνση του αστυνομικού. Το παιδί επειδή είναι νέο τραβήχτηκε προς τα δεξιά, τον χτύπησε ελαφρά στο χέρι, ήρθε το ΕΚΑΒ τον πήρε… Τον εξύβρισε με εκφράσεις, οι οποίες δεν είναι ούτε για πρωινό ούτε για βραδινό, λέξεις που δεν λέγονται.

Δεν υφίσταται θέμα υγείας

Αυτό είναι μια έξυπνη αλλά πολύ πρόχειρη υπερασπιστική σκέψη. Ένας ασθενής δεν κατεβαίνει να βρίζει με τα χειρότερα λόγια. Δεν υφίσταται θέμα υγείας.

Αν ζητήσει συγγνώμη θα κλείσει το θέμα

Ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του και δεν είναι το πτυελοδοχείον κανενός! Αν του ζητήσει μια συγγνώμη μεγάλη, που να την δει ο κόσμος, ότι πράγματι ένας επώνυμος έκανε σφάλμα και ζητάει συγγνώμη, θα κλείσει η υπόθεση. Αλλιώς με τέτοιες ανοησίες δεν υπάρχει περίπτωση, να καταλάβει ότι θα τιμωρηθεί.

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε