Τσάκωσαν τον Στέφανο Μιχαήλ με την σύντροφο του στην Αθήνα!

Παρότι η εκθαµβωτική Δανάη Παππά και ο γοητευτικός Στέφανος Μιχαήλ είναι σχεδόν έναν χρόνο µαζί, επιµένουν όχι µόνο να το αρνούνται, αλλά και κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό, γράφει η εφημερίδα Real στο δημοσίευμα της!. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η αλήθεια είναι πως ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει µαζί µόνο από στιγµιότυπα από σκηνές του σίριαλ «Τατουάζ» στο οποίο πρωταγωνιστούν και σε καµία περίπτωση από κάποια κοινή τους έξοδο, γιατί πολύ απλά δεν βγαίνουν µαζί, ειδικά σε κοσµικά µέρη ή σε στέκια όπου γνωρίζουν πως θα έρθουν τετ α τετ µε κάµερες και φωτογράφους. 

Προ ηµερών, µάλιστα, η όµορφη ∆ανάη, που κερδίζει τις εντυπώσεις στην πρώτη αυτή τηλεοπτική εµφάνισή της στο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου και επιλέχθηκε από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη µέσω Instagram εντελώς τυχαία όταν θαµπώθηκε από την οµορφιά της, έκανε µία από τις πρώτες κοσµικές εµφανίσεις της σε στέκι του Κολωνακίου χωρίς να συνοδεύεται από τον αγαπηµένο της. Πόζαρε στους φωτογράφους, ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και ευδιάθετη και χαµογελούσε συνεχώς στο bar-restaurant «Mask», όπου βρέθηκε για να απολαύσει το ποτό της και τη χαλαρή µουσική.

Ηταν όµως µόνη και σύντοµα αποχώρησε, χωρίς φυσικά να κάνει την εµφάνισή του ο Στ. Μιχαήλ. 

Οι δυο τους παίζουν... κρυφτό κατ’ εξακολούθηση, αφού, µε αφορµή τη διακοπή των γυρισµάτων της σειράς στην Κύπρο λόγω γιορτών, είπαν να ταξιδέψουν µαζί για λίγο στην Ελλάδα, προκειµένου να ξεκουραστούν και να αλλάξουν παραστάσεις. Εθεάθησαν, λοιπόν, σε σταθµό του µετρό µαζί, µε τον ηθοποιό να φοράει σκούφο και γυαλιά προκειµένου να µην τον αναγνωρίσουν όσοι θα εστίαζαν την προσοχή τους στη σύντροφό του, η οποία πλέον είναι αναγνωρίσιµη και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Τήρησαν τις απαραίτητες αποστάσεις όση ώρα περίµεναν τον συρµό και δεν πλησίασαν ο ένας τον άλλον προκειµένου να µην προκαλέσουν το ενδιαφέρον των γύρω τους. 

Πάντως, οι λίγοι άνθρωποι που γνωρίζουν γι’ αυτό το ειδύλλιο µιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι που ζει µε πάθος τον έρωτά του. Εναν έρωτα που γεννήθηκε κυριολεκτικά στα πλατό της σειράς στην οποία συνεργάζονται, όταν ο Ανδρέας Γεωργίου τούς σύστησε ανακοινώνοντάς τους πως θα υποδύονταν στο σίριαλ το ζευγάρι. Οσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ δεµένοι, πως έχουν µάτια µόνο ο ένας για τον άλλον και ότι έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, που τους φέρνουν ακόµα πιο κοντά και τους κάνουν να περνούν καλά, γράφει η εφημερίδα Real στο δημοσίευμα της!

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»