Γιώργος Ζένιος: "Ήμουν άτακτος, άπιστος και πετούσα όλα μου τα λεφτά"

O γνωστός Κύπριος ηθοποιός Γιώργος Ζένιος βρέθηκε στον καναπέ του "Με αγάπη Χριστιάνα" και έδωσε μια συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, γεμάτη εξομολογήσεις! 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα, ομολόγησε για πρώτη φορά και μάλιστα on air, πως έχει απατήσει την γυναίκα του, πράγμα το οποίο όπως εξήγησε δεν είπε ποτέ στην σύζυγο του και το ακούει τώρα για πρώτη φορά! 

"Δεν υπήρξα καλός σύντροφος μέχρι σήμερα. Έπαιξε ρόλο το επάγγελμα μου γιατί ταξίδευα πολύ χωρίς την σύντροφο μου, έκανα πάρα πολλές αταξίες. Για αυτό είπα κάποτε ευτυχώς που με άντεξε η γυναίκα μου.

Η γυναίκα με συγχωρούσε ίσως γιατί με αγαπούσε. Ίσως κάτι να έλειπε. Αυτό που έχω ανακαλύψει τώρα είναι ότι η ζωή είναι καλύτερη από τοτε που ήμουν νέος. Έκανα οικογένεια, παιδιά, εγγονάκια και ολοκληρώθηκε η ζωή μου. Είμαι και φρόνιμος.

Το καταλάβαινε μόνη της, σε αυτό τον τομέα οι γυναίκες είστε πιο έξυπνες από τους άντρες...το ένστικτο...αλλά ποτέ δεν το παραδέχθηκα και τώρα το ακούει φαντάζομαι, εεε it's too late!

Αν έκανε το ίδιο πράμα η σύζυγος μου, θα την χώριζα".

Την ίδια ώρα εξομολογήθηκε πως έχουν περάσει από τα χέρια του πολλά χρήματα! "Χτυπούσα 2.400 με 2.500 χιλιάδες την μέρα! Ήμουν ο καλύτερος πελάτης του Συνεργατισμού!" είπε για να συμπληρώσει "Κοίταξε, τα λεφτά είναι ωραία όταν τα έχεις να τα ξοδέυεις! Αφού θα πεθάνεις, γιατί να μην τα χορτάσεις; Θα τα πάρεις μαζί σου;".
 
"Τώρα πια δεν σκέφτομαι το ίδιο. Μετά όμως όταν μεγαλώσεις κάνεις παιδιά και τα σπουδάζεις, λες "αχ και να φύλαγα λίγα λεφτά!" κατέληξε. 
 
 
Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για την απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου να εντάξει τον νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο στο "Τατουάζ"! 
 
"O Aνδρέας που του έχω εμπιστοσύνη, πρέπει να το μελέτησε πολύ πριν του προτείνει να παίξει. Ίσως η εμφάνιση, όπως και του Στέφανου Μιχαήλ γιατί για την εμφάνιση τον έβαλε εκεί. Η εμφάνιση παίζει ρόλο σε έναν ζεν πρεμιέ. Και τον είδα σε φωτογραφία, ωραίο παιδί για να "φάει" τηνν κοπέλα του άλλου πρέπει να είναι πιο ωραίος από άλλο. Ο Ανδρέας δεν είναι βλάκας" είπε ανάμεσα σε άλλα! 
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»