Ο Ντάνος ανέτρεψε ότι νομίζαμε για την …προσωπική του ζωή! «Δεν έχω κάνει σεξ μετά το Survivor» Αυτός είναι ο ρόλος του στο Τατουάζ!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου του έθεσε ξανά την καίρια ερώτηση και η απάντηση ήταν έκπληξη...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Γιατί είπε αρνήθηκε ο Ντάνος να γίνει ο Bachelor του ΑΝΤ1;

«Ήταν πολύ τιμητικές οι δύο προτάσεις που είχα. Όταν ξεκινάει με ένα «όχι» η συζήτηση με ένα κανάλι, δεν είναι πολύ άνετο και για μένα. Φρόντισα να τους κάνω να καταλάβουν γιατί είπα «όχι».

Η πρόταση του ΑΝΤ1 για το Bachelor ήταν πάρα πολύ τιμητική για μένα. Δεν ήταν να το παρουσιάσω, ήταν να είμαι ο εργένης. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε πριν το Survivor. Να με βάλεις, χωρίς κάμερες, σε ένα σπίτι με 25 γυναίκες, σίγουρα ακούγεται ΟΚ, αλλά δεν είναι τώρα να το εξωτερικεύσουμε για να δείξω πόσο καλός μπορεί να είμαι στο φλερτ».

Και όταν έφτασαν οι ερωτήσεις στην προσωπική του ζωή, ήρθε και η ανατροπή σε αυτά που νομίζαμε. «Είμαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδέψουμε τον κόσμο. Φλερτάρω αλλά δεν είναι για κάμερα. Δεν έτυχε μετά το Survivor να κάνω σχέση», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά και ως εδώ όλα καλά.

Όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, όμως, του έκανε την καίρια ερώτηση «Αν έχει κάνει σεξ μετά το Survivor», ο Ντάνος είπε: «δεν έχω κάνει σεξ μετά το Survivor» και συνέχισε με έναν μορφασμό που αναιρούσε αυτό που μόλις είχε πει. Αντιλαμβάνεστε, δηλαδή, κορίτσια…

«Ξέρω να μαγειρεύω, να βάζω πλυντήριο αλλά είμαι και λίγο παραδοσιακός και θα ήθελα να τα κάνει η σύντροφός μου. Δεν έχει να κάνει αν μπορώ ή όχι. Στα βασικά είναι να είναι όμορφος άνθρωπος, να αισθάνομαι καλά μαζί της και να υπάρχει προοπτική να δω στα μάτια της τη μάνα των παιδιών μου. Τώρα αν δεν ξέρει να κάνει φακές ή δεν σιδερώνει και τόσο καλά, σιγά, κάτι θα κάνουμε. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κάνω πράγματα μαζί με τη σύντροφό μου. Υπάρχει καλύτερο πράγμα», λέει ο Γιώργος για την ιδανική γυναίκα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, είχε και η φράση: «Στο Survivor με την παραγωγή συνεργαστήκαμε για να κάνουμε κάτι ωραίο. Δεν θα πω ποιος έκανε τα περισσότερα ή τα λιγότερα, σημασία έχει ότι το κάναμε μαζί». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Αυτός είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέταξε την Παρασκευή “βόμβα” στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας πως θα συμμετάσχει στο “Τατουάζ”. Ο Ντάνος αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωσή του, ωστόσο, η απόφασή του να μπει στη σειρά προκάλεσε αντιδράσεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές.

Οι θαυμαστές του Σκιαθίτη περιμένουν πως και πώς να δουν τον αγαπημένο τους Ντάνο στο “Τατουάζ”, ενώ σήμερα στο Happy Day αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την ένταξή του στη σειρά, αλλά και για τον ρόλο του.

«Θα με δείτε στον ρόλο του Στέφανου και στα Μετέωρα θα αποκαλύψω ένα οικογενειακό δράμα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα του Happy Day.

«Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, από την αρχή της σεζόν, εκεί γύρω στον Σεπτέμβρη, είχαν προσεγγίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αρχικά είχε τους ενδοιασμούς του, αλλά οι άνθρωποι του Τατουάζ με σωστή προσέγγιση, τον έπεισαν. Έχουν κάνει αρκετά δοκιμαστικά, δεν έχουν την αγωνία αν θα είναι καλός, ενώ ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του. Ένας μπρουτάλ και… αντρουά τύπος που έρχεται και αναστατώνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι οι ηθοποιοί της σειράς δεν γνώριζαν τίποτα και το έμαθαν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, παρενέβη εκείνη τη στιγμή και αποκάλυψε πως οι υπογραφές στα συμβόλαια μπήκαν μία ώρα πριν βγει ο Ντάνος στην “Ελένη”.

Τα γυρίσματα που θα κάνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκινούν τις επόμενες ημέρες και σε περίπου δύο εβδομάδες θα τον δούμε στο γυαλί. Ακούγεται, μάλιστα, όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι ο Ντάνος, μάλλον, θα συνδεθεί ερωτικά, στη σειρά, με την Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντάνου και όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Happy Day…

 

Την είσοδο του Ντάντου στο Τατουάζ σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό 
Ο Θέμης Γεωργαντάς ξεκίνησε να λέει την είδηση και στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι ο Μέμος Μπεγνής σχολίασε το όλο ζήτημα αρνητικά! 

Όλο το πάνελ αλλά και η Φαίη Σκορδά έσπευσαν στο πλευρό του Ντάνου και ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι ο σκηνοθέτης του Τατουάζ ήταν πολύ έξυπνος που του πρότεινε κάτι τέτοιο!

Μάλιστα ανέφεραν ότι η αμοιβή του Ντάνου ήταν πολύ χαμηλότερη από εκείνη που θα έπαιρνε ο Μέμος Μπεγνής και καλό θα ήταν να τον κρίνει αφού τον δει!

Η Φαίη Σκορδά ωστόσο.. έσπευσε να σχολιάσει ότι ο Ντάνος γενικά δεν πήρε λίγα χρήματα διαψεύδοντας έτσι τα όσα είχε πει ο Ανδρέας Γεωργίου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΠΗΓΗ: Zappit.gr

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή