Οι 4 θάνατοι που σόκαραν τη «βιομηχανία» του πορνό μέσα σε δύο μήνες...

Shyla Stylez, August Ames, Yuri Luv και Olivia Nova βρίσκονται νεκρές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα - Τόσο οι συνάδελφοι, όσο και οι «φαν» τους ψάχνουν τις βαθύτερες αιτίες

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η 20χρονη Olivia Nova, η οποία βρέθηκε χθες νεκρή στο διαμέρισμά της, είναι η τέταρτη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους δύο μήνες.  

Είχαν προηγηθεί τον Δεκέμβριο ο θάνατος της Yurizan Beltran και η αυτοκτονία της August Ames, ενώ στις 9 Νοεμβρίου 2017 νεκρή βρέθηκε και η Shyla Stylez .

Η αυτοκτονία της August Ames

 
Ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες πρωταγωνίστριες της βιομηχανίας των ερωτικών ταινιών. Η August Ames, η μελαχρινή «σεξοβόμβα», βρέθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2017, απαγχονισμένη στο Camarillo της Καλιφόρνια, σε ηλικία μόλις 23 ετών. 

Είχε αφήσει ένα σημείωμα που ζητούσε συγγνώμη από τους γονείς της, ωστόσο δεν είχε αναφέρει σε αυτό το διαδικτυακό bullying που δεχόταν.  

Η August -το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Μερσέντες Γκραμπόφσκι- είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική κακοποίηση που είχε βιώσει ως παιδί, μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό της. 

Παράλληλα, είχε κάνει γνωστό ότι δεχόταν διαδικτυακό bullying, μετά από μία ανάρτηση που είχε κάνει στο Twitter δύο ημέρες πριν από το θάνατό της και στην οποία ανέφερε:  «Όποια κοπέλα με αντικαταστήσει στο αυριανό γύρισμα, να ξέρει πως θα είναι μαζί με έναν άνδρα, ο οποίος έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά να το ξέρει. Οι ατζέντηδες νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους που εκπροσωπούν;». 

Η ανάρτησή της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με πολλούς να την χαρακτηρίζουν «ομοφοβική». 

Εκείνη ωστόσο ξεκαθάρισε τη θέση της, και πάλι μέσα από το Twitter: «Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άντρες που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή».

Η August είχε πρωταγωνιστήσει σε περισσότερς από 290 ταινίες, ενώ τα βίντεό της στο PornHub ξεπέρασαν τα 425 εκατομμύρια views, τον Δεκέμβριο, καθιστώντας την την 9η δημοφιλέστερη στο site.
 

Yuri Luv: Νεκρή από υπερβολική δόση χαπιών

Λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία της Ames, στις 14 Δεκεμβρίου, βρέθηκε νεκρή άλλη μία πορνοστάρ. Η Yuri Luv, κατά κόσμον Yurizan Beltran, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 31 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες από τον ιδιοκτήτη. 

Τις συνθήκες του θανάτου της αποκάλυψε ο συνάδελφός της Nickey Milo. «Η Beltran πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τη βρήκε νεκρή ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, όπου διέμενε. Δίπλα στο κρεβάτι της βρέθηκαν χάπια», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο ίδιος είχε τονίσει πολλές φορές ότι η Yuri δεν ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά ή είχε κατάθλιψη, ωστόσο περιστασιακά έπαιρνε χάπια ή έκανε χρήση κοκαΐνης, όταν ήταν απογoητευμένη.  

Στο ενεργητικό της είχε περισσότερες από 200 ταινίες, αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες πορνοστάρ σε διάφορα site στο διαδίκτυο. Απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη φήμη όταν «υποδύθηκε» την Kourtney Kardashian στην ταινία Courtney Confessions, η οποία σάρωσε σε πωλήσεις.
 

Σόκαρε ο θάνατος της Shyla Stylez

Σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, στις 9 Νοεμβρίου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στον ύπνο της η 35χρονη πορνοστάρ, Shyla Stylez, προκαλώντας σοκ στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, καθώς ήταν ιδιαιτέρως δημοφιλής τόσο στους συμπρωταγωνιστές της, όσο και στους φαν της.

Η συνάδελφός της Alana Evans την παρομοίασε με την Μέριλιν Μονρό. Περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο για τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά.

Η Stylez - Amanda Friedland όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- αφότου τελείωσε το λύκειο μετακόμισε στο Βανκούβερ, όπου εργάστηκε ως cam girl, πριν μεταπηδήσει στην Porn Valley της Καλιφόρνια, όπου έκανε πάνω από 400 βίντεο. 

Τέταρτο «θύμα» η Olivia Nova

Χθες έγινε γνωστό ότι η μόλις 20 ετών Olivia Nova βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε, στο Λας Βέγκας.

Η Nova είχε ξεκινήσει την καριέρα της μόλις την περασμένη χρονιά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της χρόνια.

Η Nova, που είχε γεννηθεί στη Μινεσότα, είχε αποκαλύψει μέσω Twitter πως είχε περάσει μόνη τα τελευταία Χριστούγεννα, ενώ σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως επόμενος στόχος της ήταν να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο κολέγιο.

Πριν από ένα χρόνο είχε αυτοκτονήσει ο σύντροφός της, όπως γράφει η DailyMail. 
 

Πού ψάχνουν τις αιτίες
Οι τρεις θάνατοι των πορνοστάρ, πριν, βρεθεί νεκρή και η 20χρονη Nova, σόκαραν την βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, με εκπροσώπους τους να μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. 

Μία φίλη και συνάδελφος της Yuri Luv τόνισε ότι δεν υπάρχει σεβασμός απέναντί τους, λόγω της φύσης του επαγγέλματός τους.  

«Το να είσαι πορνοστάρ είναι το πιο δύσκολο επάγγελμα που μπορεί να φανταστεί κανείς και εύχομαι αυτά τα κορίτσια να τυγχάνουν περισσότερου σεβασμού για το επάγγελμα και τη δύσκολη δουλειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μία άλλη πάλι πορνοστάρ έγραψε στο Twitter ότι «χρειάζονται ένα καλό δίκτυο στήριξης για να παραμείνουν δυνατές».

Όμως και οι απανταχού φαν του είδους εξέφρασαν τις δικές τους ανησυχίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με το πού βρίσκονται οι αιτίες. 
 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»