Δείτε πως έλυσαν τις διαφορές τους εξωδικαστικά Γιώργος Λιάγκας και Σπύρος Μπιμπίλας

Εξωδικαστική λύση βρήκαν Σπύρος Μπιμπίλας  και  Γιώργος Λιάγκας μετά τη διαμάχη που είχε προκύψει μεταξύ τους. Αφορμή είχε σταθεί η ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας το όνομα του ηθοποιού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Εγώ, όπως ξέρεις, έχω ένα στυλ χιούμορ που κάποιους ανθρώπους τους πειράζει. Καταλαβαίνω ότι θίχτηκε ο Σπύρος και από τη στιγμή που θίχτηκε και τον εκτιμώ πήγα εκεί που με κάλεσαν με τον δικηγόρο του, είπαμε μερικά πράγματα… και τέλος καλό όλα καλά και τελειώνει εκεί η ιστορία. Λυπήθηκα που τον στεναχώρησα, θα γίνει και μια κίνηση από μέρους μου για το ΣΕΗ…», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον Μιχάλη Πλεμμένο στο Happy Day.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε: «Έδωσα έναν αγώνα όλες αυτές τις μέρες, κινούμενος από την προσβολή που μου έγινε να κινήσω μια νομική διαδικασία εναντίον του ώστε να δικαιωθώ, με απώτερο σκοπό να γίνει ένα μάθημα προς όλους ότι δεν μπορούν να κανιβαλίζουν τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων. Πιστεύω ότι πρέπει και η τηλεόραση να αναβαθμιστεί και μέσω αυτού του τρόπου να υπάρξει ένας πολιτισμός. Όταν εκχυδαΐζεις τα πάντα και το κοινό εκχυδαΐζεται σιγά σιγά και συνηθίζει στη μη ευπρέπεια. Εγώ δεν ζήτησα χρήματα για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και να τα πάρω εγώ αλλά να βοηθηθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ. Έγινε μια συζήτηση εποικοδομητική που κράτησε μία ώρα και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη λύση που κάπως εξομαλύνει την κατάσταση.

Δεν έχει σημασία αν το ποσό αυτό δεν είναι υπέρογκο, αλλά δεν είναι και μικρό. Σημασία έχει το μήνυμα που δίνεται μέσα από αυτή τη διαμάχη: Προσέχετε τι λέτε, πώς μιλάτε για τους άλλους διότι υπάρχουν και νόμοι που ορίζουν την προσβολή προσωπικότητας, νόμοι κατά της ομοφοβίας…»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Με το όνομά του να βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ μετά τη διακοπή της late night εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε για όλα στο μικρόφωνο της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω. Ποια είναι η σχέση του με τον ΑΝΤ1 και τι θα κάνει από εδώ και πέρα;

«Με τον ΑΝΤ1 είναι όλα καλά, συζητάμε. Δεν υπάρχει κόψιμο παιδιά, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: μια εκπομπή η οποία πέτυχε, δεν κόβεται, σταματάει. Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναξεκινήσει. Εγώ δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια. Σημείωνε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, γύρω στο 22% στα νεανικά κοινά. Ο σταθμός, δικαίως και καλά κάνει, όταν είσαι επιχειρηματίας και βλέπεις πώς είναι η αγορά, λες ότι τα λεφτά μου θα τα αξιοποιήσω κάπου αλλού και όχι σε μία ζώνη που πιθανόν να μη μου φέρει τα διαφημιστικά έσοδα επειδή είναι πολύ αργά.

Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει, ο ΑΝΤ1 είναι πολύ ευχαριστημένος από μένα, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον ΑΝΤ1, όλα αυτά που λέγονται είναι ανακρίβειες. Δεν ήταν απρόσμενο, το είχαμε συζητήσει εδώ και δύο μήνες.

Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση για το Dancing With The Stars. Θα κάνουμε κάτι σε κάποια άλλη ζώνη, προσπαθούμε να το βρούμε και να το στήσουμε. Δεν κάνει η ζώνη τον παρουσιαστή, ο παρουσιαστής το κόνσπετ και η ομάδα κάνουν τις εκπομπές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, όσους μπορώ να τους κρατήσω μαζί μου θα τους κρατήσω.

Με τον σταθμό υπάρχει άριστη σχέση. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση από την κορυφή, από την ιδιοκτησία και όλα τα στελέχη και από εμένα εμπιστοσύνη προς αυτούς και από αυτούς εμπιστοσύνη σε μένα. Δεν έχει διαταραχτεί ποτέ η σχέση αυτή.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν έχω εγώ τίποτα με τον Γρηγόρη, στο πλαίσιο της πλάκας που κάνω κυρίως με τον εαυτό μου και δευτερευόντως με τους άλλους, θεωρώ ότι επειδή αυτοσαρκάζομαι μπορώ να κάνω το ίδιο και με τους άλλους. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι, κάποιοι μπορεί να το παρεξηγούν και να έχουν και δίκιο. Τι να κάνω όμως; Δεν θα σταματήσω να έχω και χιούμορ. Αυτός είμαι…».

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»