Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Φλορίντα Πετρουτσέλι! Δείτε ποιος είναι ο πατέρας!

Μεγαλώνει η παρέα του Happy Day! Γιατί ο Βερύκιος της ζήτησε δημόσια συγγνώμη;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Την ευχάριστη είδηση πως περιμένει το πρώτο της παιδί, αποκάλυψε σήμερα η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ήταν πολύ χαρούμενη!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή – που περιμένει το τρίτο της παιδί – σχολίασε με την υπόλοιπη παρέα πολύ θετικά το γεγονός και της υπενθύμισε ότι την είχαν προειδοποιήσει ότι η εκπομπή φέρνει γούρι!

«Περιμένω ένα μωράκι. Είμαι ενθουσιασμένη… Δεν έγινε η πρόταση; Πρέπει κάτι να κάνεις. Πήγαμε ένα βήμα παραπάνω. Είμαστε πάρα πολύ καλά… Είμαι πολύ καλά… Όλα έγιναν πολύ γρήγορα αλλά είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου. Θεωρώ ότι μου έχετε φέρει γούρι στη ζωή μου, γιατί υπάρχουν καλοί άνρωποι και θετική αύρα…», είπε η Φλορίντα στον αέρα της εκπομπής.

Με τον σύντροφό της θα κρατούν σε λίγους μήνες στην αγκαλιά τους, τον καρπό του έρωτά τους. Βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η όμορφη δημοσιογράφος πλέον έχει σχέση με τον Άρη Γούτο, ο οποίος είναι 33 ετών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των επενδύσεων και του real estate.

«Νιώθω πολύ τυχερή που βρέθηκε στον δρόμο μου. Ίσως έχω κάνει κάτι καλό στην παλιά μου ζωή» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

«Υπάρχει η κατηγορία του άντρα που θέλει πολύ να βγαίνει στα περιοδικά και κάνει σχέση με μια διάσημη γιατί του αρέσει να λένε όλοι ότι τα έχει με την τάδε και υπάρχει και η άλλη κατηγορία που εγώ την προτιμώ που απλά τυχαίνει» πρόσθεσε, επισημαίνοντας: «Αυτό μου βγάζει μια σοβαρότητα». 

H Νάνσυ Παραδεισανού η οποία είναι κολλητή φίλη με την Φλορίντα έδωσε και μία είδηση στην Ελένη!

Τόνισε ότι θα γίνει σύντομα πολιτικός γάμος του ζευγαριού αφού τέλη Ιούνη με αρχές Ιούλη θα γεννήσει η Φλορίντα και ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει το καλοκαίρι του 2019 μαζί με τη βάφτιση του μικρού τους.

Στη σύνδεση που είχε η εκπομπή με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο Δήμος Βερύκιος έδωσε τις ευχές του στην Φλορίντα και της ζήτησε συγγνώμη. Ο λόγος;

Ο δημοσιογράφος της είπε: «Πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη, γιατί σήμερα το πρωί οργίαζα πριν τις ανακοινώσεις σου… Έλεγα λοιπόν στους φίλους τηλεθεατές ότι σε λίγο θα μουντάρω την Ιταλίδα. Γιατί τον τελευταίο καιρό ντύνεται σαν να πηγαίνει σε χιονοδρομικό κέντρο και όχι σε πλατό τηλεόρασης. Και πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις διαθέσεις των τηλεθεατών, των πελατών της επιχείρησης... Όμως ήρθε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός».

Δειτε Επισης

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη