Είναι οριστικό! Ο ΑΝΤ1 κόβει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

τέλος στο Late Night έβαλε το κανάλι και ο Γιώργος Λιάγκας ενδέχεται να βρεθεί εκτός ΑΝΤ1! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αν και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Late Night, ξεσήκωσε αρκετές θύελλες με την έναρξή της και μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μια στρατηγική κίνηση του καναλιού την ολοκληρώνει πρόωρα! 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου που αποκάλυψε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, η διακοπή αυτής της εκπομπής είναι η αρχή ενός μεγάλου δρόμου αλλαγών στην late night ζώνη του καναλιού, καθώς θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ντόμινο αλλαγών στο κανάλι.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "2NightShow" να μην επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως.. σημαντικό ρόλο έπαιξε ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του διευθυντή προγράμματος του Ant1, Γιάννη Λάτσιου!

Οι συνεχόμενες λάθος κινήσεις και η παρορμητική και προσβλητική συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα, δημιουργούσε μεγάλη ενόχληση στο κανάλι. Μετά ειδικά την μήνυση που κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας προς τον παρουσιαστή για τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια εναντίον του, τα πράγματα ζόρισαν αρκετά.

Η εκπομπή του ήταν βασισμένη σε καλεσμένους… Οι οποίοι μετά από ένα σημείο αρνούνταν να πάνε. Ο Γιώργος θεωρούσε ότι είναι στο απυρόβλητο μέχρι… που τα πράγματα ζόρισαν και ο ένας έφευγε μετά τον άλλον ή απλώς… οι απαντήσεις στο να βρεθούν καλεσμένοι στην εκπομπή του Λιάγκα ήταν αρνητικές. Μόλις ξεφούσκωσε η «φούσκα» του «Late Night α λα Αμερική» του γύρισαν όλοι την πλάτη. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που ήθελε ο σταθμός, οπότε…

Ο Γιώργος Λιάγκας την ίδια στιγμή που επικρατεί ο απόλυτος χαμός με αυτή την είδηση, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Καλιφόρνια και δεν του καίγεται καρφί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σε ποια πρόσωπα ποντάρει ο ΑΝΤ1 για τη βραδινή του ζώνη; 

«Τα δύο μεγάλα ονόματα ανδρικά στον ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος 2 φορές την εβδομάδα με το Bachelor, στην prime time και ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος μπορεί να μην έχει υπογράψει, αλλά έχει κλειδώσει για το Celebrity Game Night», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Silia Kapsis: «Έχω να τον δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη #Eurovision να με συγχαρεί»
Έγινε πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το μονόπετρο με το μαύρο διαμάντι
Συγκλονίζει στην αυτοβιογραφία του, o Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία»
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Ποιος είναι ο 37χρονος σύντροφός της Μαρίνα Σάττι; – Μετά την αποκάλυψη, διέγραψε τα social media του
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Cindy Crawford για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή: «Για χρόνια εγώ κι οι αδερφές μου νιώθαμε ενοχές»
Οlivia Munn: «Έκανα ολική ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή, για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου»
Αντώνης Κρόμπας: «Με έδιώξαν από επτά σχολεία στο σύνολο, έφτασα μέχρι Μεσσηνία, τσογλάνι με μια λέξη»
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πάρτι που του ετοίμασε & το φιλί!