H λάθος πρόβλεψη του Θεοφάνους για τον Ρουβά και το ξεμπρόστιασμα τραγουδιστή που μεσουρανεί!

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής «Late Night» βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια και άνοιξε τα χαρτιά του αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης του με τον πατέρα του, ο οποίος εγκατέλειψε εκείνον και τις αδερφές του μετά τον θάνατο της μητέρας του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η μουσική ήταν το στήριγμα του και αυτό που τον έκανε να ξεπεράσει τις άσχημες παιδικές αναμνήσεις, ενώ οι σχέσεις του με τον πατέρα του αποκατάσταθηκαν με τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου του.

Παραδέχθηκε πως έχει αδικήσει αρκετές φορές τραγουδιστή και αποκάλυψε πως μια τέτοια περίπτωση ήταν ο Σάκης Ρουβάς. «Μου έφεραν μια κασέτα του Σάκη, την άκουσα και είπα “αυτό που ακούω δεν μ' αρέσει καθόλου, δεν θα κάνει τίποτα”» σχολίασε μεταξύ άλλων.

O Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος αποκάλυψε την άσχημη εμπειρία που έζησε με έναν πασίγνωστο τραγουδιστή.

«Έχω δει αχαριστία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν θέλω να φαίνομαι σαν τους ανθρώπους που γκρινιάζουν. Έχω βοηθήσει κόσμο που δεν το έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν κάθομαι να περιμένω πότε θα γυρίσει αυτό το πράγμα πίσω. Έχω δώσει τραγούδι που δεν το εκτίμησε ο άλλος, αλλά όχι μόνο αυτό. Έχω πληρώσει και παραγωγές που δεν τις πλήρωσε ο άλλος.

Τι να κάνω; Να αφήσω το στούντιο και τους μουσικούς απλήρωτους; Δεν μου έδωσε καμία εξήγηση, τα έριξε σε άλλους, σε επιχειρηματίες κλπ. Πετυχημένος τραγουδιστής που μεσουρανεί. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε το όνομα, κάποια άλλη στιγμή θα τα πούμε, νομίζω ότι το ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά. Έχουμε συναντηθεί τετ α τετ και κάνει την πάπια», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους…

«Από ένα τρέιλερ έμαθα ότι δεν θα είμαι».

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την μη συμμετοχή του στο X Factor 2 του ΣΚΑΙ, παρότι είχε υπογράψει, όπως τόνισε ο ίδιος.

«Εννοείς γιατί δεν ήμουν στο X Factor παρότι είχα υπογράψει; Ούτε εγώ ξέρω γιατί δεν ήμουν. Δεν ξέρω τι έγινε. Κάτι έγινε περίεργο… Το έμαθα κι εγώ από ένα τρέιλερ. Δεν είχα ψιλοσυμφωνήσει, είχα υπογράψει! Αλλά είπα να μην κινηθώ αλλιώς, εντάξει, περασμένα ξεχασμένα. Μου πρότειναν κάτι άλλο, αλλά δεν μπορούσα να μπω σε εκείνο το άλλο», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνους για το X Factor…

 
«Βίωσα θαύμα με μία φίλη μου παρουσιάστρια»! Και πρόσθεσε ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης: «Το παράπονό μου είναι ότι δεν το μοιράστηκε με τον κόσμο, έγινε θαύμα. Εγώ την πήγα με ένα καροτσάκι στον Παϊσιο στη Θεσσαλονίκη και έγινε αγρυπνία γι’ αυτήν όλο το βράδυ και το πρωί σηκώθηκε… και δεν το μοιράστηκε ποτέ. Έγινε καλά και ξαναέκανε τηλεόραση…»! Ο λόγος για την Ρούλα Κορομηλά
 
Δείτε το σχετικό βίντεο!
 

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τον πατέρα του και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του που συγκίνησε την ομάδα του πρωινού!

Ο μουσικοσυνθέτης είπε: «Πήρα μία απόφαση πάνω από το φέρετρο της μαμάς μου ή θα σε πάρει από κάτω ή θα βρεις τον δρόμο σου. Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε με τίποτα να ασχοληθώ με τη μουσική. Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω γιατρός κι εγώ πήγα Αμερική να σπουδάσω μουσική… Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε… Τώρα που βλέπω τον μπαμπά μου «εκείνος ο δράκος» που με έσπαγε στο ξύλο, γυρνούσε μεθυσμένος στο σπίτι… αυτός ο άνθρωπος που είναι σε ένα καροτσάκι, στο γηροκομείο, που του αλλάζουν πάνες και από τα χάπια μόνο χαμογελάει…δεν μπορώ να του κρατήσω κακία… Θα προσπαθήσω να μην κάνω τα λάθη που έκανε αυτός…»!

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε