Διάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν συμβουλές που θα σε κάνουν καλύτερη στο… κρεβάτι!

Είναι μερικές από τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου, αλλά μη νομίζεις, όλες τις ίδιες ανησυχίες, προβλήματα κι επιθυμίες έχουμε γενικώς και ειδικώς.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Κατά καιρούς σε συνεντεύξεις τους έχουν απαντήσει σε κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τις ερωτικές τους προτιμήσεις και το πώς το κρατούν οι ίδιες ζωντανό στο σεξ . Άκου τις συμβουλές τους, αν μη τι άλλο είναι δοκιμασμένες.

MEGAN FOX
Ποιο είναι το μυστικό για τέλειο σεξ σύμφωνα με την Megan Fox; Ο έρωτας. Δεν θα έκανε ποτέ σεξ με κάποιον που δεν αγαπάει πραγματικά γιατί μόνο στην ιδέα την πιάνει αηδία, όπως έχει πει.

CAMERON DIAZ
“Είμαι πρωτόγονη σε σημείο ζωώδες, του τύπου ‘βούτα με από το κεφάλι και κουβάλα με στους ώμους σου. Εσύ άντρας, εγώ γυναίκα! Λατρεύω τη φυσική επαφή. Πρέπει να αγγίζω τον σύντροφό μου συνέχεια, είναι επιτακτικό” λέει η Cameron Diaz. Ουγκ!

KRISTEN STEWART
Η Kristen σε προτρέπει να τον μυρίσεις, γιατί για εκείνη όλα είναι μυρωδιές, σε σημείο εμμονής. “Θέλω να τον μυρίζω, κι εκείνος εμένα, να με γλείφει στις μασχάλες (!). Δεν καταλαβαίνω αυτή την απόρριψη της μυρωδιάς αυτού που αγαπάς”. Χμ, κάποια δεν τα πάει πολύ καλά με το μπάνιο…

SCARLETT JOHANSSON
Το τέλειο σεξ για τη Scarlett Johansson γίνεται στο αμάξι κι όταν αποζητά κάτι πραγματικά τρελό και kinky το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει είναι να χωθεί στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου- όχι μόνη της προφανώς.

HEIDI KLUM
Να πειραματίζεσαι είναι η συμβουλή της έμπειρης Heidi. “Κάποιοι πειραματίζονται στο κρεβάτι και άλλοι είναι πιο βαρετοί. Αν είσαι άγρια και τρελή, βγάλ’ το προς τα έξω για να ξέρει ο άλλος πως διαθέτεις κέρατα διαβόλου τα οποία θα βγαίνουν κάθε τόσο”. Η Heidi ξέρει πολλά.

ANGELINA JOLIE
Μια άλλη διάσταση πολύ ενδιαφέρουσα στο θέμα δίνει η Angelina, η οποία έχει αποκαλύψει πως το σεξ το απολαμβάνει κυρίως όταν είναι έγκυος. “Είναι υπέροχο για την ερωτική σου ζωή. Σε κάνει πολύ πιο δημιουργική και άρα περνάς καλά”.

JESSICA ALBA
Πριν γίνει κυρία Cash Warren και μαμά 2 παιδιών η Jessica περνούσε καλά σε κάπως λιγότερο μόνιμες καταστάσεις και δεν έχει κανένα θέμα να μιλάει γι’ αυτό. Αν θες τη γνώμη της και είσαι single, διασκέδασέ το: “Δεν θεωρώ ότι μια κοπέλα που της αρέσει το σεξ είναι πόρνη”. Η ίδια έχει παραδεχτεί πως τα οne-night stand ήταν αγαπημένη συνήθεια για ένα διάστημα της ζωής της.

SOFIA VERGARA
“Το μυστικό για το καλό σεξ είναι να είναι και οι δύο ο εαυτός τους και αυθόρμητοι. Ξέχνα τις περίεργες στάσεις, πρέπει απλά να είσαι ερωτευμένη μ’ αυτό τον άνθρωπο”, συμβουλεύει η Sofia Vergara.

VICTORIA BECKHAM
Κάθε βράδυ σεξ με το σύντροφο συστήνει η Victoria, όπως κάνει κι εκείνη με τον David. «Πέφτω στο ίδο κρεβάτι με τον Beckham. Κάτι δεν θα πήγαινε καλά αν έλεγα πως αυτό που απολαμβάνω πιο πολύ είναι ο ύπνος». Σωστή.

BEYONCE
Σύμφωνα με την Queen Bey τα μαύρα sexy κοντά φορεματάκια είναι αυτά που κάνουν δουλίτσα στη δική της περίπτωση και του Jay-Z.

EVA LONGORIA
Κλείνω το άρθρο με τα υπέροχα, ειλικρινή και χρήσιμα λόγια της  Eva Longoria: «Απόλαυσα το σεξ όταν ξεκίνησα να αυνανίζομαι. Μέχρι τότε δεν ήμουν καθόλου ερωτική. Αγόρασα τον πρώτο μου δονητή πριν μερικά χρόνια. Είναι κρίμα που δεν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα. Τώρα κάνω δώρο σ’ όλες τις φίλες μου rabbit vibrators κι αυτές τσιρίζουν όταν το βλέπω. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από έναν οργασμό”.

ΠΗΓΗ: ladylike.gr

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»