Οι «κοινές θνητές» που παντρεύτηκαν πρίγκιπες!

Τον πρίγκιπα του παραμυθιού κατάφεραν, κυριολεκτικά, να βρουν κάποιες «κοινές θνητές», οι οποίες, σπάζοντας κάθε βασιλικό πρωτόκολλο, παντρεύτηκαν «γαλαζοαίματους».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Mία gallery με τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις γυναικών που κατάφεραν και μπήκαν σε βασιλικούς οίκους ανά τον κόσμο, δίνοντας σάρκα και οστά στη θρυλική Σταχτοπούτα!

Εδουάρδος - Wallis Simpson

Ο έρωτας για τον οποίο θυσιάστηκε ο θρόνος! Ο Εδουάρδος έγινε βασιλιάς της Αγγλίας στις 20 Ιανουαρίου του 1936, ωστόσο, μετά από 326 μέρες παραιτήθηκε, προκειμένου να παντρευτεί την Αμερικανίδα και διαζευγμένη Wallis Simpson, σκανδαλίζοντας το Παλάτι και την κοινή γνώμη της εποχής.

Renie - Grace Kelly

Η πρωταγωνίστρια του Hollywood άνοιξε το δρόμο και σε άλλες μη «γαλαζοαίματες» για να  ζήσουν το δικό τους παραμύθι. Το 1955, στο Φεστιβάλ των Καννών, γνώρισε τον πρίγκιπα του Μονακό, Renie. Σύντομα έγιναν ζευγάρι κι έναν χρόνο αργότερα, το 1956, παντρεύτηκαν, με την Grace να εγκαταλείπει την καριέρα της. Οι δυό τους απέκτησαν τρία παιδιά, αλλά, δυστυχώς, το 1982, η πριγκίπισσα του Μονακό βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο.

Αλβέρτος του Μονακό - Charlene Wittstock

Ένας αγώνας κολύμβησης, το 2000, στάθηκε αφορμή ώστε η όμορφη αθλήτρια να κάνει οικογενειάρχη τον άστατο και αμετανόητο εργένη! Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας το 2006, ενώ παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα και το 2014 απέκτησαν δίδυμα. Η Charlene είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και, μάλιστα, κάποιοι της έχουν προσάψει τον τίτλο της «θλιμμένης πριγκίπισσας». 

Haakon - Mete Marit

O έρωτάς τους έγινε σκάνδαλο που συγκλόνισε για καιρό την Νορβηγία, καθώς η αγαπημένη του πρίγκιπα ήταν ανύπανδρη μητέρα! Η πρώτη τους γνωριμία έγινε σε ένα ροκ φεστιβάλ της χώρας, αλλά δεν προχώρησε. Δύο χρόνια αργότερα συναντήθηκαν ξανά, με την Mete να έχει αποκτήσει ένα παιδί, αλλά να είναι single. Ξεπερνώντας τις αντιδράσεις, παντρεύτηκαν το 2001 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

William - Kate Middleton

Ίσως το πιο γνωστό και αγαπητό στον κόσμο πριγκιπικό ζευγάρι! Η Kate πρωτοσυνάντησε τον πρίγκιπα στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία, όπου και οι δυο τους φοιτούσαν, το 2001. Η 19χρονη -τότε- κοπέλα κέντρισε εξαρχής το ενδιαφέρον του πρίγκιπα, ενώ, όταν κοινοί φίλοι τους σύστησαν, εκείνη έκανε μια ελαφριά υπόκλιση, με αποτέλεσμα εκείνος να χύσει πάνω του το ποτό που κρατούσε! Αρχικά έγιναν φίλοι και ο έρωτας προέκυψε λίγους μήνες μετά. Πλέον, περιμένουν το τρίτο τους παιδί, που θα έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο. 

Φίλιππος - Leticia Ortith

Από το 2014, η δημοσιογράφος είναι η νέα βασίλισσα της Ισπανίας, αφού ο σύζυγός της διαδέχτηκε στο θρόνο τον πατέρα του Juan Carlos. Η «κομψή Σταχτοπούτα», όπως την αποκαλούν, παράτησε τις τηλεοπτικές κάμερες και έχει αφοσιωθεί στα πριγκιπικά καθήκοντά της και το μεγάλωμα των δύο τους παιδιών.

Φρειδερίκος της Δανίας - Mary Elisabeth

Η Mary Elisabeth γνώρισε τον πρίγκιπα της Δανίας, σε ένα μπαρ στο Σίδνεϊ, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2000. Δύο χρόνια αργότερα, τον ακολούθησε στη χώρα του, όπου εργάστηκε ως σύμβουλος της Microsoft Business Solutions. Παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν τέσσερα παιδιά.

Παύλος - Μαρί Σαντάλ

Η κόρη του «βασιλιά» των duty free γνώρισε τον πρίγκιπα τυχαία, κατά την διάρκεια διακοπών στο Γκστααντ και ανάμεσά τους γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας! Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1995,  με την τελετή, στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, να συγκεντρώνει τους γαλαζοαίματους της Ευρώπης και τους παγκοσμίως οικονομικά ισχυρούς και έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά. 

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ

Ήταν το 2003 όταν η καλλονή γνώρισε κι ερωτεύτηκε τον γοητευτικό πρίγκιπα. Την περίοδο εκείνη, η Τατιάνα μόλις είχε μόλις πάρει το πτυχίο της στην Κοινωνιολογία, με την οποία δεν ασχολήθηκε ποτέ, ενώ μέχρι το 2010 συνεργάστηκε με τη διάσημη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg, οπότε και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, στις Σπέτσες. Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, με την Τατιάνα να έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Πρίγκιπας Carl Philip - Sofia Hellqvist

Το 2010 η Sofia κατάφερε να… βγάλει από τα ρούχα της την Σουηδία όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός της με τον διάδοχο, καθώς με την συμμετοχή της στο ριάλιτι Paradise Hotel, είχε σκανδαλίσει το τηλεοπτικό κοινό με τα ημίγυμνα πλάνα της και την κατανάλωση αλκοόλ. Πέντε χρόνια μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε και τον περασμένο Απρίλιο απέκτησε το πρώτο του παιδί. 

Πρίγκιπας Philip - Danica Marinkovic

Ο νεαρός «γαλαζοαίματος» και η γραφίστρια γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ φόρεσαν τις περίτεχνες κορώνες και παντρεύτηκαν, πριν από σχεδόν έναν μήνα, με παραδοσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε καθεδρικό ναό στη σερβική πρωτεύουσα.

Πρίγκιπας Joel - Ariana Austin

Η Αμερικανίδα ήταν μόλις 22 ετών όταν, σε ένα πάρτι στην Ουάσινγκτον, γνώρισε την ώρα του ξέφρενου χορού τον άντρα των ονείρων της, ο οποίος αποδείχθηκε πως είναι ο τελευταίος αυτοκράτορας της Αιθιοπίας, πρίγκιπας Joel Makonnen! Ο γάμος τους έγινε στα μέσα Οκτώβρη, με παραδοσιακό τρόπο, με 13 ιερείς και δεκάδες καλεσμένους, σε ορθόδοξο ναό στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της