Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα! Τι την ανάγκαζε να κρύβει τόσα χρόνια την καταγωγή της;

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα και το Late Night τους λόγους που την έκαναν να κρύβει την καταγωγή της αλλά και το τι της έλεγε η μητέρα της σχετικά με αυτή την απόφαση.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η ίδια όπως είπε δεν ένιωθε έτοιμη, ενώ όταν πήρε την απόφαση να αποκαλύψει την καταγωγή της συνειδητοποίησε πως είναι λάθος αυτό που κάνει. 

«Είπα “είσαι λάθος. Από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχθεί, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό”» ανέφερε.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν έκρυψε μάλιστα πως κατά το παρελθόν η καταγωγή της της είχε δημιουργήσει προβλήματα στα επαγγελματικά της, μιας και όπως αποκάλυψε είχε αποκλειστεί από δισκογραφική εταιρία εξαιτίας του ότι είναι από την Αλβανία.

Η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε επίσης για πρώτη φορά τι της έλεγε η μητέρα της, όσο καιρό δεν παραδεχόταν την καταγωγή της.

Η τραγουδίστρια είπε: «Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί... Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν. Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου "θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;". Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια...»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!
 

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν θα ακολουθούσε τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, όπως είχε κάνει η Δέσποινα Βανδή, αναφέρθηκε στην πλαστική επέμβαση και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει απιστήσει!

Για το εάν θα ακολουθούσε τον Μποτία είπε: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο αυτό για εμένα. Στην εποχή που κάνω εγώ καριέρα, θεωρώ ότι δεν έχω κάνει ακόμη τόσα πολλά πράγματα για να μπορώ να παρατήσω αυτό που χτίζω ακόμη»!

Για την πλαστική τόνισε: «Ξύπνησα ένα πρωί και είπα θέλω στα 30 μου να έχω πιο μεγάλο στήθος…»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε!

 

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»