Η συγκλονιστική Αλέξια! H αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχλήση στα 12!

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις της απόλυτης divas των 80’s και 90’s,  Αλέξια! Η τραυματική της εμπειρία! «Έτρεμα πάντα να μιλήσω γιατί δεν ήξερα πως θα ερμηνευτεί ή θα παρερμηνευτεί»
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια με τις τεράστιες επιτυχίες έκατσε απέναντι από τον φίλο της Τάσο Τρύφωνος και έδωσε μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί τόσα χρόνια που βρίσκεται στο καλλιτεχνικό προσκήνιο!
Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο.

Για τα κατεχόμενα και την σχέση της με την Αμμόχωστο είπε μεταξύ άλλων: «Υποδυόμουν το ρόλο μιας κοπέλας που δε είχε δύναμη, την δική της δύναμη» «Ήταν για μένα πολύ σημαντικό και μετά κάτι θεραπεύτηκε μέσα μου, κάτι γλύκανε μέσα , όχι ότι δεν θέλω να πάμε πίσω και να μας δοθούν τα μέρη μας, αλλά ο πόνος και το βάρος που μετέφερα μαζί μου χρόνια, καταλάγιασε»

Για την μεγάλη της επιτυχία και την αναγνωσιμότητα είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που μ’αναγνωρίζει ο κόσμος και μου μιλά, όπου πάω με ξέρουν και μ’αγκαλιάζουν».  «Δεν σημαίνει ότι δεν πιστέυω σ’αυτό που κάνω ότι το κάνω καλά, απλά το σκέφτομαι διαφορετικά, πώς μπορώ να γίνω καλύτερη, πώς μπορώ να είμαι εγώ πιο κοντά στον εαυτό μου, στην αυθεντική μου φύση, για να είμαι όσο πιο εγώ γίνεται. Εκέινο που με συγκινεί πάντα είναι ότι είμαι μέρος των αναμνήσεων τόσο πολλών ανθρώπων, που είναι συγκινητικό και τιμητικό. Και το πιο συγκινητικό είναι να σε γνωρίζουν από κοντά».
 
 
Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις μίλησε και έδωσε την δική της εμπειρία στα 12 της χρόνια: 
«Αισθάνθηκα μια τεράστια ανακούφιση που άρχισαν αυτά να γίνονται γνωστά, και ν’ αρχίσουν οι γυναίκες άφοβα πλέον να μιλούν. Ήταν κοινό μυστικό από τότε που ήμουν μωρό εγώ, στην Κύπρο μας, στο χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος. Το είπα αμέσως στους γονείς μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ήμουν 12 χρονών. Κάτι που δεν είπα ποτέ δημόσια, σ’ εσένα το λέω τώρα και θέλω να το πω. Θέλω να το πω διότι θέλω να ξεφοβηθούν οι γυναίκες, αλλά και όσοι άντρες έχουν πάθει κάτι παρόμοιο, να μπορουν να μιλούν. Ήμουν τυχερή διότι δεν με άγγιξε, αυτό, μόνο με λόγια και με χειρονομία που αμέσως την απέφυγα εγώ. Αλλά ήταν αρκετά τούτα τα δυο για να με τραυματίσουν, χωρίς να με αγγίξει κανένας. Άλλο πρόσωπο στην δεύτερη περίπτωση, και τα δυο πάρα πολύ γνωστά. Εγώ αισθάνθηκα απελευθέρωση, με το που μίλησαν διάφορες σταρς και μη, αισθάνθηκα ότι δεν είμαι μόνη μου, χωρίς να έχω πάθει ούτε το ένα εκατοστό από αυτο που έπαθαν αυτές…» «Έτρεμα πάντα να μιλήσω γιατί δεν ήξερα πως θα ερμηνευτεί ή θα παρερμηνευτεί» Ο δεύτερος μου είπε «Αν πας Ελλάδα αυτά θα πρέπει να τα συνηθίσεις. Έτσι θα είναι στην Ελλάδα». Μίσησα την Ελλάδα που μου ανέφερε αυτός», κατέληξε η Αλέξια.
 

Δείτε oλόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»