Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό!

  07/12/2017 13:42
Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό!

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό!

  07/12/2017 13:42

Πλούσιο παρασκήνιο από τα τεκταινόμενα στο Palawan μεταφέρει σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, «καρφώνοντας» δεόντως την Αποστολία Ζώη!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Βλέποντας ότι κάνω πιο πολύ παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο, ίσως σε κάποια πράγματα να άλλαξαν απέναντι μου. Όπως στο περιστατικό με την Αποστολία, που ήθελε να φύγω και να πάω στην ομάδα των Ωκεανών. Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί», αναφέρει, στο περιοδικό MYtv και στη Μάρα Σαρρή, ο Κύπριος παίκτης του NOMADS, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Παράλληλα, ο personal trainer εκφράζει την δυσφορία του και για την στάση που κράτησε η τραγουδίστρια όταν εκείνος δεν συμμετείχε στην κατασκευή της πινακίδας στο ψαροχώρι, που ανέλαβε η ομάδα της Φωτιάς: «εγώ τότε είχα τραυματισμένο πόδι, που ήταν και ο λόγος που με έστειλε έξω από το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να πάω. Σε ένα από τα επεισόδια η Αποστολία είπε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν και πολύ αντρικό εκ μέρους μου και του Αναδιώτη. Αυτό με στενοχώρησε γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνεις έναν άνθρωπο, τις αξίες του και τον ανδρισμό του, από την άρνηση του να δουλέψει λόγω τραυματισμού».

Λευτέρης Χατζηιωάννου

«Πιστεύω ότι πλέον στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, που είναι προς το τέλος, η συμπεριφορά των παικτών είναι ατή που φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι οι προσωπικότητες τους είναι αυτές που βλέπουμε πλέον και θα γίνουν ακόμα πιο έντονες», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και παραδέχεται πως κάποιοι παίκτες άλλαζαν στάση όταν έβλεπαν τις κάμερες.

Και, «καρφώνοντας» ξεκάθαρα την Αποστολία, καταλήγει: «η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη! Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις… Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα!».

Λευτέρης Χατζηιωάννου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας