Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό!

Πλούσιο παρασκήνιο από τα τεκταινόμενα στο Palawan μεταφέρει σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Χατζηιωάννου, «καρφώνοντας» δεόντως την Αποστολία Ζώη!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Βλέποντας ότι κάνω πιο πολύ παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο, ίσως σε κάποια πράγματα να άλλαξαν απέναντι μου. Όπως στο περιστατικό με την Αποστολία, που ήθελε να φύγω και να πάω στην ομάδα των Ωκεανών. Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί», αναφέρει, στο περιοδικό MYtv και στη Μάρα Σαρρή, ο Κύπριος παίκτης του NOMADS, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

 

 

Παράλληλα, ο personal trainer εκφράζει την δυσφορία του και για την στάση που κράτησε η τραγουδίστρια όταν εκείνος δεν συμμετείχε στην κατασκευή της πινακίδας στο ψαροχώρι, που ανέλαβε η ομάδα της Φωτιάς: «εγώ τότε είχα τραυματισμένο πόδι, που ήταν και ο λόγος που με έστειλε έξω από το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να πάω. Σε ένα από τα επεισόδια η Αποστολία είπε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν και πολύ αντρικό εκ μέρους μου και του Αναδιώτη. Αυτό με στενοχώρησε γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνεις έναν άνθρωπο, τις αξίες του και τον ανδρισμό του, από την άρνηση του να δουλέψει λόγω τραυματισμού».

«Πιστεύω ότι πλέον στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, που είναι προς το τέλος, η συμπεριφορά των παικτών είναι ατή που φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι οι προσωπικότητες τους είναι αυτές που βλέπουμε πλέον και θα γίνουν ακόμα πιο έντονες», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης και παραδέχεται πως κάποιοι παίκτες άλλαζαν στάση όταν έβλεπαν τις κάμερες.

Και, «καρφώνοντας» ξεκάθαρα την Αποστολία, καταλήγει: «η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη! Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις… Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα!».

Δειτε Επισης

Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»