Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χριστίνα Μάτσα: «Φέτος δεν ξέρω τι έγινε στο Voice, αλλά έφυγαν πολύ καλές φωνές»

  07/12/2017 12:35
Χριστίνα Μάτσα: «Φέτος δεν ξέρω τι έγινε στο Voice, αλλά έφυγαν πολύ καλές φωνές»

Χριστίνα Μάτσα: «Φέτος δεν ξέρω τι έγινε στο Voice, αλλά έφυγαν πολύ καλές φωνές»

  07/12/2017 12:35
Η γνωστή τραγουδίστρια από την Λάρνακα Χριστίνα Μάτσα, πήγε στο The Voice και εντυπωσίασε με την φωνή αλλά και την παρουσία της. Ο coach της Πάνος Μουζουράκης έδωσε μάχη για να την έχει στην ομάδα του, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να της τραγουδήσει.
 
 
Το ταξίδι της στο The Voice ολοκληρώθηκε στα Knock out, με την ίδια να μας αποκαλύπτει περισσότερα για το ταξίδι της στο παιχνίδι!
 
Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία σου στο the voice, από εκείνη την πρώτη στιγμή που βγήκες για πρώτη φορά στη σκηνή μέχρι και τα Κnock out;
Δεν ξέρω γιατί, αλλά από την πρώτη στιγμή που βγήκα στην σκηνή του The Voice ένιωσα ότι η σκηνή μου ανήκει! Δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό, αλλά πραγματικά ένιωσα πολύ όμορφα.  Το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ, που ο κόσμος με ρωτούσε μετά πως ήμουνα τόσο σίγουρη ότι θα γυρνούσαν τις καρέκλες τους οι κριτές. Η  αλήθεια είναι πως είχα άγχος πριν βγω στην σκηνή  αλλά μετά απλά το ευχαριστήθηκα . Ο Πάνος Μουζουράκης μου τραγούδησε το «Lady in red» και αυτό με έκανε να νιώσω ακόμα πιο άνετα. Ήταν μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.
 
Τι είναι αυτό που θα κρατήσεις από την συμμετοχή σου στο παιχνίδι;
Αυτό που θα κρατήσω από την συμμετοχή μου στο παιχνίδι είναι οι γνωριμίες που έχω κάνει. Έχω γνωρίσει πολύ σημαντικό κόσμο στην χώρο της μουσικής βιομηχανίας , τα παιδιά πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες που μας συμπεριφέρθηκαν πολύ όμορφα και φυσικά τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι!  Επίσης έχω μάθει πολλά πράγματα από τους coaches της ομάδας μου και θα κρατήσω τις συμβουλές τους.
 
Ποιόν από τους τέσσερις coach ξεχωρίζεις τώρα, μετά την επαφή που είχες μαζί τους;
Και οι τέσσερις είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Ο κάθε ένας ξεχωρίζει για διαφορετικούς λόγους. Όμως εγώ προσωπικά εξακολουθώ να ξεχωρίζω τον Πάνο Μουζουράκη γιατί θεωρώ ότι ήταν πολύ εντάξει απέναντι μας. Είχαμε πολύ χρόνο μαζί του, μας αγκάλιασε, αν και φέτος δεν ξέρω τι έγινε γενικά στο παιχνίδι αλλά πραγματικά έφυγαν πολύ καλές φωνές με δυνατές προσωπικότητες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι απλά ένα παιχνίδι και δεν σταματάει το όνειρο κανενός από εμάς. Όλοι συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε.
 
μάτσα

 
Αισθάνθηκες ότι υπήρξαν κάποια παίκτες οι οποίοι προχώρησαν όχι για το ταλέντο τους αλλά για άλλους λόγους;
Το σίγουρο είναι πως όλα τα παιδιά που φτάσαμε μέχρι εδώ δεν είναι τυχαίο. Όλοι, έχουν εξαιρετική φωνή..Τώρα εγώ δεν μπορώ να κρίνω παρακάτω γιατί ο κάθε coach ξέρει γιατί επέλεξε να προχωρήσει με τον οποιοδήποτε παίχτη!
 
Νιώθεις αδικημένη μετά την αποχώρηση σου από το παιχνίδι; Το περίμενες ότι το ταξίδι σου στο The Voice θα ολοκληρωνόταν την στιγμή που έγινε;
Η αλήθεια είναι πως είχα ψηλότερους στόχους όμως καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένουμε. Το σημαντικό είναι ότι έκανα όσο πιο όμορφα μπορούσα την δουλειά μου, το ευχαριστήθηκε, κέρδισα την αγάπη του κόσμου στην Ελλάδα - που είναι ένας από τους στόχους μου – και τώρα από δω και πέρα συνεχίζουμε με καινούργιες δουλειές και καινούργιες προτάσεις. Ήδη είμαι σε συζητήσεις για διάφορα projects και ο χρόνος θα δείξει! Πρέπει πάντα να σκεφτόμαστε θετικά για να έρχονται όμορφα πράγματα στην ζωή μας!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας