Η Αναστασία Περράκη «καρφώνει» την Λάουρα Νάργες για τη συμπεριφορά της στο παιδί!

Αιχμές για την σύντροφο του Μιχάλη Μουρούτσου, Λάουρα Νάργες, άφησε η εν διαστάσει σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Αναστασία Περράκη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, υποστηρίζοντας ότι δεν φέρεται καλά στην κόρη τους, Έλενα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Απ’ ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το  λέει συμβουλευτικά», ανέφερε, στο Late Night Με Τον Γιώργο Λιάγκα, η Αναστασία και πρόσθεσε όλο νόημα: «υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης».

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι η μικρή στεναχωρήθηκε όταν σε μία εκδήλωση ένα παιδάκι της είπε «η μαμά σου είναι στο Survivor», ενώ παραδέχθηκε πως έχει συναντηθεί με την Λάουρα παρουσία του Μιχάλη και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κόρη τους να νιώθει παραγκωνισμένη από τον μπαμπά της λόγω της συντρόφου του.

«Είχα δει την Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας, εμένα τα άλλα μου περισσεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Αναστασία:

 
Το μοντέλο τόνισε: «Ναι είμαστε καιρό με τον Χρήστο, είμαστε μαζί δυόμιση χρόνια. Είναι πιτσιρικάς. Έχουμε οκτώ χρόνια διαφορά. Είναι φαντάρος. Η ασφάλεια δεν έχει να κάνει με την ηλικία, είναι αρκετά ώριμος και με εκπλήσσει ο Χρήστος. Όνειρα κάνω αλλά μετά το γάμο μου θέλω να είμαι πιο φειδωλή με τις σχέσεις μου…»!
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!
 

Στο Πρωινό σχολίασαν τη συνέντευξη της Αναστασίας Περράκη στον Γιώργο Λιάγκα. Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά αντέδρασαν έντονα στα λεγόμενά της, λέγοντας μεταξύ άλλων.

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Τη γνωρίζω τόσα χρόνια, αλλά να βγαίνει να λες και για το γάμο της… Δεν μου αρέσουν οι τόσες λεπτομέρειες. Ένιωσα άβολα, όπως και πέρυσι με το σκηνικό με την Κόνι Μεταξά και τη μητέρα της!» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε:

«Βλέπω μια προσπάθεια της Περράκη να βγάλει σκάρτο τον Μιχάλη Μουρούτσο! Με την κάθε της πρόταση!»

«Αν πέρασε τόσο άσχημα σε αυτό τον γάμο, και θέλει να στείλει μηνύματα, καλά το έκανε!» είπε ο Άρης Καβατζίκης, ενώ η Φαίη Σκορδά την υπερασπίστηκε.

«Τη ρώτησε. Και απαντάει πάρα πολύ κοφτά. Εμένα μου βγάζει να είναι πολύ με το μέρος της. Δεν είπε ότι δεν είναι καλός μπαμπάς! Να σας πω κάτι; Εσείς δεν έχετε ακούσει πράγματα; Στα δημοσιογραφικά γραφεία, παρ’ ότι θεωρώ γραφική αυτή την ατάκα. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι δεν ισχύει, σαφώς όταν κάποιος λέει λεπτομέρειες για κάποια πολύ προσωπικά θέματα… Στα δυσάρεστα να μη μιλάς; Δεν τον βγάζει σκάρτο!

Πολλοί θα την ήθελαν καλεσμένη, έχει ενδιαφέρον δημοσιογραφικό. Όποιος κι αν ήταν, θα της έκανε αυτές τις ερωτήσεις. Από εκεί και πέρα, επειδή ακούγονται διάφορα και για τη σχέση της, μίλησε και είπε κάποια πράγματα. Τι άλλο να πει; Ουσιαστικά είπε ότι δεν παίρνει διατροφή, εγώ αυτό κατάλαβα! Έχουν κάποιες οικονομικές διαφορές, να το πω αλλιώς. Και για αυτό το λόγο δεν πήρε το διαζύγιο! Είμαι λίγο έτσι, γιατί έχω ακούσιε, κι εσείς τα έχετε ακούσει!» είπε η παρουσιάστρια όλο νόημα.

Δείτε όλα τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της