Η Χριστίνα Κολέτσα «αδειάζει» δημόσια τον Γιώργο Μαυρίδη!

H Xριστίνα Κολέτσα αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού  όπου και μίλησε για όλα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Την πρώτη εβδομάδα κόντεψε να τρυπήσει το στομάχι μου. Πραγματικά αντιμετώπισα τεράστιο πρόβλημα. Μπήκα μέσα θέλοντας να δείξω ότι είμαι πάρα πού σκληρή. Έλεγα σιγά μην πω ότι πονάω, χτυπούσα, μούγκα, πονούσα μούγκα, τίποτα παιδιά σκληρή, σιγά μην τους έλεγα να ακούσω τα εξ’ αμάξης… Την πρώτη φορά που πήγε η κόκκινη ομάδα στην παραλία μες στα άγρια χαράματα τους λέω, νομίζω πως τρύπησε το στομάχι μου… πέρασα ένα χάλι μαύρο. Ήταν δύσκολα».
 

Ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιώργο Μαυρίδη και να τον «αδειάσει» δημόσια, για τη συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα της Φωτιάς, λέγοντας: «Όσο περνά ο καιρός, θα χειροτερεύουν. Όσο βαδίζουν προς το έπαθλο, τα παιδιά φαίνονται ότι είναι πολύ πιεσμένα. Δείτε πώς είμαστε, όλοι με τα μαλλιά πάνω από τα νεύρα μας.

Να σας πω κάτι; ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος, που δεν μπορώ να κρατήσω κακία σε καμία περίπτωση, γιατί μου βγάζει ότι είναι ένα παιδάκι 5 χρονών, ψυχούλα, αλλά δεν ξέρω τι τον πιάνει και διαχωρίζεται, αποστασιοποιείται, νομίζει ότι τον πολεμάνε. Γιατί να ισχύει; Δεν μπήκαμε προκατειλημμένοι για κάτι σε αυτό τον χώρο! Εγώ έφτασα στο σημείο να λέω πού είναι η κλίκα μου, φέρτε την κλίκα μου, να ζήσω!» είπε.

Η τραγουδίστρια είπε επίσης: «Δεν υφίσταται αυτό που είπε ο Γιώργος Μαυρίδης ότι δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Ο ίδιος ήταν πολύ πιεσμένος. Είχα μία εικόνα ότι είναι συναισθηματικός και τρομερά καλόψυχος, αλλά αυτό το πράγμα δεν το εκδήλωσε ποτέ με αυτόν τον τρόπο σε μας. Δηλαδή, αν σε εμένα ο Γιώργος είχε εκδηλωθεί έτσι θα τον αγκάλιαζα».

Και πρόσθεσε αδειάζοντας τον Γιώργο Μαυρίδη: «Θα σου πω ένα περιστατικό, συνέβαινε κάποιες φορές να καθόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε πλάκα και με το που καταλάβαινε ότι πλησιάζουν οι κάμερες προς τη βίλα, τον καναπέ, χωρίς να καταλαβαίνω τους λόγους, άλλαζε συμπεριφορά. Ήταν σαν να μαζευόταν, σαν να διαχωριζόταν. Αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το διαχωρίσω αν το έκανε για λόγους στρατηγικής ή αν όντως πιεζόταν για κάποιους δικούς του λόγους».


 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της