Μαρέβα Γκραμπόβσκι: Η γοητευτική σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Είναι το μεγάλο του στήριγμα, μια ισχυρή ήρεμη δύναμη συνεχώς στο πλευρό του. Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπαιξε τον δικό της μεγάλο ρόλο στην εκλογή του στην θέση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Τον στήριξε έμπρακτα σε αυτό τον αγώνα με σημαντικό εργαλείο το twitter. Υποστήριξε πως ο σύζυγός της έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Μέσα από τον λογαριασμό της κοινοποίησε όσα σχόλια στήριζαν τον καλό της, έκανε συνεχώς retweet αυτά που συζύγου της, ενώ δεν δίστασε  να εκφράσει δημόσια την αισιοδοξία της για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή της. Όπως φάνηκε στο τέλος, επιβεβαιώθηκε .

 

 


Η γνωριμία τους…
Έγινε πριν από 20 και κάτι χρόνια στο Χάρβαρντ, στις μεταπτυχιακές τους σπουδές. Η Μαρέβα σπούδαζε στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, αφού είχε πάρει το πρώτο της πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης στις Πολιτικές Επιστήμες και το δεύτερο από το Κολούμπια στην Πολιτική Οικονομία.  Η ίδια Ελληνοπολωνή και εκείνος γόνος μιας ισχυρής πολιτικά οικογένειας της Ελλάδας. Κάτι που έφερε ενστάσεις από την μεριά της οικογένειας το πολιτικού και η νύφη πέρασε πολλά μέχρι να γίνει αποδεκτή στην οικογένεια Μητσοτάκη.

 

Ο γάμος … 
Έγινε το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα και την ευτυχία τους ολοκλήρωσε η κόρη τους Σοφία που ήρθε στον κόσμο μερικούς μήνες μετά. Η οικογένεια μεγάλωσε με τον ερχομό άλλων δύο μελλών, τον Κωνσταντίνο και την Δάφνη.

Η κρίση στη σχέση τους…

Δεν δίστασαν ποτέ να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωή. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο του. Έναν γάμο που διαλύθηκε και οι δυο τους έμειναν χωριστά για πέντε ολόκληρα χρόνια. Η σχέση τους όμως δεν έφτασε στο τέλος της και όπως ο ίδιος είπε αργότερα, «Με τη σύζυγό μου μετά από πέντε χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν». 

 


Ποια είναι η Μαρέβα Γκραμπόβσκι; 
Η Μαρέβα εργάστηκε στο investment banking στην Deutsche Bank  για 12 χρόνια. Τώρα με την φίλη και συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione, Δήμητρα Κολοτούρα δημιουργούν σύγχρονα αξεσουάρ και ρούχα, με βάση την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από άριστες πρώτες ύλες, από Ελληνες τεχνίτες. 

Διακριτική και δυναμική 

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση προσπαθεί να είναι άκρως διακριτική και να μην τραβά την προσοχή. Είναι όμως ο αρχηγός του σπιτιού κάτι που παραδέχθηκε και ο σύζυγός της. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

BINTEO: Συγκίνησαν οι ολυμπιονίκες ζωής-Αγωνίστηκαν και αποθεώθηκαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου
Η Λούλλα έκανε Κόσμο της το κυπριακό φαγητό και το μοιράζεται με όλο τον κόσμο
Το Mall με τις αντίκες που πηγαίνει από γενιά σε γενιά από το 1978 και κρατά ζωντανή την ιστορία
«Δεν μιλούσα, δεν περπατούσα, με έκαναν μπάνιο… Πλέον είμαι συνεχώς στο σπίτι»
«Ίσως το πρωί να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει πόνους σε όλο το σώμα»
«Δεν χρειάζονται πολεμικά ανακοινωθέν, ''έχασε ή νίκησε'' τη μάχη ένα παιδί… Γιατί κατάφεραν να αγωνιστούν»
Αυτός ήταν 28 και εκείνη 17... «Ερωτευμένοι για 62 χρόνια, η αγάπη μας δεν φθάρηκε ποτέ»
Η σοπράνο που τραγουδά για σαράντα χρόνια στη Σχολή Τυφλών-«Εάν δεν ήμουν εδώ, δεν ξέρω τι θα έκανα»
Ποιος είναι ο twenty three; Ο Κύπριος καλλιτέχνης του δρόμου που συνδυάζει το παλιό με το σύγχρονο
Ο ράφτης στην παλιά Λευκωσία που επιμένει παραδοσιακά-Η τέχνη του κουστουμιού και η γνωστή πελατεία