Γιώργος Θεοφάνους: "...Στην σκοπιά έκανα απονομή Όσκαρ μουσικής στον εαυτό μου!"

O τελειομανής, πολυπράγμων, ανήσυχος και αστείρευτος δημιουργός Γιώργος Θεοφάνους, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο ίδιος μιλώντας στο allyou.gr έκανε έναν απολογισμό της καριέρας, της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά του.

Τα παιδιά σας είναι αυστηροί κριτές στις δουλειές σας;

Τα παιδιά μου είναι η πιο αυστηροί κριτές ειδικά όταν κάνω πράγματα που αφορούν τα παιδιά. Για παράδειγμα τα παιδικά βιβλία που γράφω. Πέρσι κυκλοφόρησε το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της παραμυθολογίας και σε λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί το τρίτο και τέταρτο. Όλη η σειρά θα ολοκληρωθεί το 2018 με άλλα τρία βιβλία μου. Στην παραμυθολογία τα παιδιά μου παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο ξέρουν τους ήρωες έχουν μεγάλη φαντασία και πολλές φορές με κατευθύνουν και το χαίρομαι πολύ.

Στα τέρατα έχουν αναμειχθεί ακόμη περισσότερο. Τα αγόρια κυρίως με τα τραγούδια hip hop και τα κορίτσια με το styling και τα ρούχα. Και όχι μόνο. Έχουν διαβάσει το κείμενο πριν καν γίνει ανάγνωση τους έκαναν τις παρατηρήσεις τους και όλα αυτά βελτίωσαν πάρα πολύ το αποτέλεσμα.

Στο παρελθόν σας έχουμε δει να είστε στην κριτική επιτροπή πολλών τηλεοπτικών talent shows που σχετίζονται με τη μουσική. Αν κάποιο από τα παιδιά σας, σας ανακοίνωνε ότι θα πάρει μέρος σε κάποιο ανάλογο talent show ποια θα ήταν η αντίδρασή σας και τι θα τα συμβουλεύατε;

Αν κάποιο από τα παιδιά μου έχει ιδιαίτερο ταλέντο εννοείται θα είμαι ο πρώτος που θα τα στηρίξω. Οποιοδήποτε ταλέντο.

Ας γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω και στην πρώτη σας φορά που ακούσατε τραγούδι σας στο ραδιόφωνο. Σίγουρα θα σας έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό σας αυτή η στιγμή.

Το πρώτο τραγούδι μου που άκουσα στο ραδιόφωνο ήταν ένα τραγούδι που έγραψα για την Ευρυδίκη. Το μόνο που θυμάμαι. Το 1991. 26 χρόνια μετά το ακούω διασκευασμένο από την Ευρυδίκη και την Demy μαζί αυτή την περίοδο και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί απολαμβάνει την ίδια επιτυχία.

Την πρώτη φορά που το άκουσα ήταν στο ραδιόφωνο σε μια εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την οποία κρατήσαμε σχέσεις από τότε και έγραψα και πολλά τραγούδια μαζί της. Υπάρχουν κάποια τραγούδια τα οποία έχουν σηματοδοτήσει τη ζωή μου και την καριέρα μου και το θεωρώ σταθμούς σίγουρα το πρώτο τραγούδι το μόνο που θυμάμαι είναι ένας απ’ αυτούς.

Έχετε κάνει μία μεγάλη και πολύ αξιόλογη καριέρα με πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Ξεκινώντας την καριέρα σας πιστεύατε ότι θα φτάσετε σε αυτό το επίπεδο;

Όταν κάνει όνειρα ένας άνθρωπος δεν πρέπει να έχει όρια. Αυτό λέω και στα παιδιά μου αυτό έκανα και εγώ μικρός. Θυμάμαι όταν ήμουν στρατιώτης στην σκοπιά κρατώντας το όπλο μου, έκανα απονομή Όσκαρ μουσικής στον εαυτό μου! Δεν έχω πάρει κάποια Όσκαρ και ούτε ξέρω πότε θα πάρω. Πάντως ποτέ δε σταματάω να κάνω σχέδια και να σκέφτομαι το μέλλον.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»