Γυμναστής και με... πτυχίο ο Μάριος Πρίαμος!

Το πτυχίο του από το Τμήμα Επιστήμης, Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής πήρε ο Μάριος Πριάμος! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο ίδιος φόρεσε το κοστούμι του και βρέθηκε στην τελετή μαζί  με την οικογένεια του, ενώ ένα τεράστιο χαμόγελο περιέργραφε την ευτυχία του!

Ο πρώην "Μαχητής" του Survivor έχει ακόμα ένα λόγο για να γιορτάσει σήμερα, καθώς είναι και τα γενέθλια του! Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί και ένα μακροσκελές μήνυμα με τους φίλους του, δηλώνοντας πως διανύει μια ευτυχισμένη για τον ίδιο περίοδο!

"Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας, σας εύχομαι και εγώ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί και πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι όταν γιορτάζουν μελαγχολούν γιατί μεγαλώνουν. Άλλοι γιατί νιώθουν πως δεν έχουν όσα θέλουν, άλλοι γιατί δεν θα προλάβουν να κάνουν αυτά που θέλουν, άλλοι γιατί η μέρα τους θα ήθελαν να είναι πολύ διαφορετική.

Σήμερα έχω γενέθλια και αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι μια συμβουλή που μου έδωσε κάποιος και νομίζω πως όλοι πρέπει να την έχετε στο νου σας. Να είστε πάντα χαμογελαστοί και να μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας στενοχωρήσει γιατί αν σας στεναχωρεί δεν σας αξίζει.

Στα γενέθλιά σας να βάζετε στόχους για τον καινούριο χρόνο που έρχεται για σας. Δεν έχει σημασία αν τους πραγματοποιήσετε, σημασία έχει η προσπάθεια. Να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη και ό,τι και αν έρθει να έχετε το θάρρος να το κοιτάτε κατάματα. Να προχωράτε μπροστά και για κάθε βήμα που κάνετε να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει γιατί όλα είναι στο μυαλό. Να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε πάντα στα καλύτερα που θα έρθουν.

Κι άλλα θέλω να σας πω αλλά δεν θέλω να σας κουράζω.

Φέτος τα γενέθλιά μου είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα γιατί ενώ συνήθως μελαγχολούσα για τα χρόνια που περνάνε, αυτό το χρόνο τα βλέπω πολύ αλλιώς τα πράγματα.

 Και κατάλαβα ένα πράγμα: Τα χρόνια είναι για να φεύγουν και εσύ είσαι για να τα ζεις! Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει. Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας!!!" έγραψε!

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του Μάριου πιο κάτω: 

 

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας, σας εύχομαι και εγώ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί και πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!! Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και  όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι όταν γιορτάζουν μελαγχολούν γιατί μεγαλώνουν. Άλλοι γιατί νιώθουν πως δεν έχουν όσα θέλουν, άλλοι γιατί δεν θα προλάβουν να κάνουν αυτά που θέλουν, άλλοι γιατί η μέρα τους θα ήθελαν να είναι πολύ διαφορετική. Σήμερα έχω γενέθλια και αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι μια συμβουλή που μου έδωσε κάποιος  και νομίζω πως όλοι πρέπει να την έχετε στο νου σας. Να είστε πάντα χαμογελαστοί και να μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας στενοχωρήσει γιατί αν σας στεναχωρεί δεν σας αξίζει. Στα γενέθλιά σας να βάζετε στόχους για τον καινούριο χρόνο που έρχεται για σας. Δεν έχει σημασία αν τους πραγματοποιήσετε, σημασία έχει η προσπάθεια. Να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη και ό,τι και αν έρθει να έχετε το θάρρος να το κοιτάτε κατάματα. Να προχωράτε μπροστά και για κάθε βήμα που κάνετε να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει γιατί όλα είναι στο μυαλό. Να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε πάντα στα καλύτερα που θα έρθουν. Κι άλλα θέλω να σας πω αλλά δεν θέλω να σας κουράζω. Φέτος τα γενέθλιά μου είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα γιατί ενώ συνήθως μελαγχολούσα για τα χρόνια που περνάνε, αυτό το χρόνο τα βλέπω πολύ αλλιώς τα πράγματα.  Και κατάλαβα ένα πράγμα: Τα χρόνια είναι για να φεύγουν και εσύ είσαι για να τα ζεις! Η ζωή δεν είναι στα ίσως που σκέφτεσαι για το αύριο, είναι ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και μόνο αυτό πρέπει να σε νοιάζει.  Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας!!! #mybirthday #happy #people

A post shared by Marios Priamos Official (@mariospriamos) on

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»