H Άννα Βίσση πέρασε το βράδυ στην αγκαλιά του Νίκου Καρβέλα!

Η αποχή της Άννας Βίσση από τα ΜΜΕ, τις φωτογραφήσεις και τις συνεντεύξεις είναι γνωστή και συνεπής τα τελευταία χρόνια.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε στο Πρώτο Θέμα και δήλωσε για τον λόγο της αποχής της από τα media.

«Είμαι χορτάτη. Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσα χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και μένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ αυτή τη λογική και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια».

«Η Αννα του χτες έκανε εκείνο που της γούσταρε χτες, και η Αννα του σήμερα κάνει αυτό που της γουστάρει σήμερα. Το κοινό γνώρισμα και των δύο είναι το "γουστάρω", όπως ακριβώς συμβαίνει και με κάθε άνθρωπο, δεν παρουσιάζω καμία απολύτως ιδιαιτερότητα, όπως και κανένας άλλος άνθρωποι στο θέμα του κάποτε και του τώρα. Τα μαλλιά μου βαίνουν αντιστοίχως με το μέγεθος της ενασχόλησής μου μαζί τους. Προφανώς λοιπόν, ασχολούμαι πολύ λιγότερο με τα μαλλιά μου από ό,τι παλιότερα»

Φυσικά η αναμέτρηση με τον χρόνο είναι πάντα ένα θέμα συζήτησης για τις διάσημες γυναίκες, και ειδικά η Βίσση είναι συνεχώς στο μικροσκόπιο.

«Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει το δικτατορικό καθεστώς του χρόνου με τον τρόπο που τον κάνει να αισθάνεται πιο βολικά. Η διαφορά της δικτατορία του χρόνου είναι ότι είναι αδύνατον να ανατραπεί από οποιαδήποτε επανάσταση», λέει.

Όσο για τον όρο «ωριμότητα»;

«Δεν υπάρχει περίοδος ωριμότητας και μη ωριμότητας. Η ωριμότητα είναι ένα τυχαίο γεγονός που συμβαδίζει με κάθε ηλικία. Ενας 10χρονος δηλαδή είναι ώριμος, ένας 12χρονος είναι επίσης ώριμος, ένας 20χρονος είναι επίσης ,ένας 80χρονος είναι το ίδιο ώριμος. Δεν υπάρχει κανένας ανώριμος. Υπάρχουν μόνο ηλίθιοι και μη», καταλήγει!

Για τη σχέση που έχει με την κόρη και τα δυο της εγγόνια;

«Η σχέση που έχω με τη Σοφία είναι μια σχέση ούτως ή άλλως προδιαγεγραμμένη και καθορισμένη από άγραφους φυσικούς κανόνες. Ευελπιστώ ότι θα ξεπεράσουμε όσο περνάει ο χρόνος αυτό το δεδομένο και θα ολοκληρώσουμε τη σχέση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια ως Αννα και ως Σοφία», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Οσο για τον ρόλο της γιαγιάς;

«Θα ήταν ρόλος εάν υποκρινόμουν. Επειδή όμως δεν υποκρίνομαι, δεν παίζω κάποιον ρόλο, ούτε το ότι αγαπάω τα παιδιά της κόρης μου με κάνει να νιώθω γιαγιά, παρά μόνο έναν άνθρωπο που αισθάνεται το πιο ιδιοτελές αίσθημα που υπάρχει στον κόσμο, την αγάπη».

Το «Star Academy» και τα επεισόδια ανάμεσα στον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Καρβέλα ήταν ένα θέμα που σχολιάστηκε από πολλούς ως μια άστοχη επιλογή της Άννας Βίσση. Μετάνιωσε για τη συμμετοχή της;

«Οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι μετανιώνουν για τις πράξεις τους είναι συνήθως οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται καθαρά. Οτιδήποτε είναι εκείνο που κάνει κανείς την ώρα που το κάνει, το επιθυμεί και το απολαμβάνει. Εάν εκ των υστέρων δηλώσει ότι το μετάνιωσε, λέει κσυταμάρες, διότι εκείνο που μετάνιωσε δεν είναι εκείνο που όταν το έκανε το επιθυμούσε και το απολάμβανε, αλλά κάτι άλλο, καινούριο, ένα άλλο δηλαδή γεγονός το οποίο σχετίζεται με το προηγούμενο»,

Η Βίσση όμως δεν περιορίζεται στα καλλιτεχνικά, έχει άποψη για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο γύρω μας: «Δεν υπάρχει τίποτα το τρομακτικό ή έστω εντυπωσιακό στη σημερινή κοσμική πραγματικότητα. Τα πάντα είναι αποτέλεσμα ανάλογων αιτιών. Ο Τραμπ, φέρ' ειπείν, δεν θα μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ και κατ' επέκταση του πλανήτη 100 ή 200 χρόνια πριν. Όπως οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας της τελευταίας πεντηκονταετίας, ίσως με κάποιες εξαιρέσεις, πριν από 100 χρόνια δεν θα ήταν ούτε θυρωροί στη Βουλή», λέει η ίδια.

Συλλεκτική φωτογραφία! 

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από τον χωρισμό τους, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν αγαπημένοι αφού εκτός από τη σχέση που έχουν διατηρήσει, τους ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για την κόρη τους, Σοφία και τα δυο τους εγγόνια.

Ο λόγος για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται, περνούν αρκετό χρόνο μαζί και μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητας.

Η Άννα Βίσση το βράδυ της Τρίτης πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ με την ίδια να απολαμβάνει τη ζεστή αγκαλιά του πρώην συντρόφου της. «Αντιστρόφως ανάλογη μέτρηση...», έγραψε στη λεζάντα ενώ αμέσως έπεσαν «βροχή» τα σχόλια και τα likes, με πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να της αναφέρουν στίχους από δικά της τραγούδια εκφράζοντας την αγάπη τους.

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»