Ο Λιάγκας εξήγησε γιατί δεν θα τον δούμε ποτέ καλεσμένο στην Μενεγάκη και απολογήθηκε στον Φώτη Σεργουλόπουλου για όσα είπε!

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε επί παντός επιστητού.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Εκτός της προσωπικής του ζωής και του γάμου του με την Φαίη Σκορδα, για τα οποία τοποθετήθηκε εκτενώς, ο παρουσιαστής μίλησε για την παρεξήγησε που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Σου την έχουν στημένη όσον αφορά την άποψή σου για τους gay -και ίσως δικαίως. Περιμένουν το ομοφοβικό σου σχόλιο. Να ρωτήσεις κάθε άνδρα καλεσμένο αν του την έχουν πέσει άντρες κ.λπ.

Το ξέρω και είναι πολύ άδικο. Ειλικρινά ήμουν ο πρώτος στην Ελλάδα που μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών και μάλιστα με είχε πάρει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος να μου πει συγχαρητήρια. Εγώ έβγαζα τον Βαλλιανάτο χρόνια πριν στο Alter και μιλούσαμε γι’ αυτά τα θέματα χωρίς καμία διάθεση να τον τρολάρω, αλλά να μιλήσουμε πραγματικά για το τι γίνεται. Τώρα, στη ζωή μου, οι περισσότεροι άνθρωποι που συναναστρέφομαι στην καθημερινότητά μου είναι gay.

Μιλάς σαν εσύ να μην έχεις κάνει λάθη.

Για να είμαι δίκαιος, παραδέχομαι ότι χειρίστηκα άκομψα το θέμα με το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ήταν ατυχής η έκφρασή μου και δικαίως μου την είπαν. Άσχετα που τα ερωτήματα που διατύπωσα τότε ακόμα είναι απορίες για μένα. Είχε απόλυτα δίκιο ο Φώτης ότι ο τρόπος μου ήταν φάουλ. Επίσης με χρεώνουν ως ομοφοβικό επειδή λέω συχνά για τα παιδιά μου ότι δεν θα ήθελα να είναι gay.

Πού είναι το κακό;         

Ε, θα ήθελα να είναι straight, γιατί θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολη η ζωή τους, για κανέναν άλλο λόγο. Και αυτό το λέω με το δικό μου το μυαλό πάντα, εγώ θεωρώ ότι θα είναι ευτυχισμένα να είναι straight και σαφώς θα τα αγαπούσα το ίδιο, όποιες επιλογές και να έκαναν. Δεν είμαι ο πατέρας που θα μου πει ο γιος μου «ο καλύτερός φίλος μου είναι ο Γιαννάκης» κι εγώ θα πω «γιατί ο Γιαννάκης και όχι η Μαρία»;

Για την προσωπική του σχέση με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας. 

«Ξέρεις τι γίνεται; Σαφώς την Ελένη την θεωρώ την κορυφαία ελληνίδα παρουσιάστρια συνολικά. Γιατί ένας άνθρωπος δεν κρίνεται αν έχει μια κάμψη μια σεζόν, αλλά στο σύνολο. Εξάλλου θεωρώ ότι οι άνθρωποι πού έχουν κάνει μια μεγάλη επιτυχία θα την ξανακάνουν αν είναι έξυπνοι. Και αν τους έχει αγαπήσει ο κόσμος, θα συνεχίσει να τους αγαπάει».

Παρόλο που τα σχόλια για το πρόσωπό της δεν ήταν πάντα θετικά από τις εκπομπές που βρισκόταν ο Γιώργος Λιάγκας, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάτι προσωπικό να χωρίσει με τη διάσημη παρουσιάστρια: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια. Από την μεριά μου δεν υπάρχει καμία κόντρα και δεν νομίζω ότι υπάρχει και από την δικιά της πλευρά, γιατί με πήραν και πέρσι και φέτος να πάω καλεσμένος. Αλλά δεν πάω, γιατί δεν κάνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις».

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»