Αριστοτέλους και Ευριπίδου τοποθετήθηκαν για την κόντρα Νομικού και Ελίτας!

Η κόντρα του Μαρίνου Νομικού και της Ελίτας ΜΙχαηλίδου απασχόλησε και δεν θα μπορούσε παρά να συζητηθεί και στις εκπομπές της Κυπριακής τηλεόρασης!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αλλά και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σχολίασαν την κόντρα που άρχισε με τα καυστικά σχόλια του Μαρίνου Νομικού στην ραδιοφωνική του εκπομπή, σε σχέση με την Ελίτα Μιχαιλίδου και τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στην εκπομπή της και εξελίχθηκε με το ξέσπασμα της Ελίτας Μιχαηλίδου. 

Ξέσπασε η Ελίτα Μιχαηλίδου και έδωσε την απάντηση της, στον Μαρίνο Νομικό!

Οι δύο παρουσιάστριες είδαν η κάθε μια την κόντρα με την δική της σκοπία, ωστόσο και οι δύο μίλησαν και για την δική τους σχέση με τον τηλεκριτικό!

"Μπορεί να είναι η εκατοστή φορά που ο Μαρίνος Νομικός απευθύνεται στην Ελίτα Μιχαηλίδου. Βεβαίως να σεβαστώ ότι είναι τηλεκριτικός και ότι είναι η δουλειά του και βεβαίως να μου δώσει και συμβουλές, το θέμα είναι το δημόσιο κράξιμο και το δημόσιο θάψιμο που μπορεί να γίνεται πάρα πολλά χρόνια και μπορεί να μην έχει εμπάθεια, αλλά να φαίνεται ότι έχει εμπάθεια με αυτήν την γυναίκα. Και το άλλο πολύ πιο άσχημο είναι ότι για κάποια πρόσωπα μπορεί να μην αναφέρθηκε ποτέ μα ποτέ αντικειμενικά.“ δήλωσε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

"Εγώ από τον Μαρίνο έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα μέχρι σήμερα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω πάρει κάτι έτσι πολύ κατάκαρδα" ξεκίνησε να λέει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ενώ συμπλήρωσε “Κάποια στιγμή σε αυτό που αναφέρεται η Ελίτα Μιχαηλίδου “σε αυτούς που είσαι πιο κοντά“ μετά από πολλά χρόνια η σχέση μας με τον Μαρίνο σε μιαν εκδήλωση που είχαμε συναντηθεί και είχαμε μιλήσει ήταν πάρα πολύ καλή. Και όμως συνέχισα να διαβάζω πράγματα για μένα και πάλιν δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο. Εγώ θεώρησα ότι επειδή είχαμε μιαν α΄επαφή και μιαν α’ επικοινωνία έπρεπε ξαφνικά να σταματήσει να γράφει για μένα. Όπως δεν το έπραξε. Αυτό είδα εγώ τουλάχιστον σαν Χριστιάνα. Γιατί θα μπορούσε να πει ότι έχω μιαν σχέση με την Χριστιάνα. Δεν ξέρω τώρα σε ποιους ή σε ποιες μπορεί να αναφέρεται η Ελίτα. Εγώ λέω την δική μου προσωπική εμπειρία. Παρόλο που η σχέση μας είχε αλλάξει και ήταν πάρα πολύ καλή, και είναι πάρα πολύ καλή, εγώ συνέχιζα να διαβάζω πράγματα για μένα“.

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»