Γιώργος Λιάγκας: «Όχι, δεν ήταν καλός ο γάμος μου, ήταν αποτυχημένος»

Καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, στο Late Night του Ant1 και έδωσε τις προσωπικές του συμβουλές για έναν επιτυχημένο γάμο στον Γιώργο Λιάγκα.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε τον Γιώργο Παπαδάκη ποια είναι τα μυστικά για να διατηρήσει τον έρωτα με τη δεύτερη συζυγό του, μιας και όπως είναι γνωστό, είχε και ο ίδιος έναν πρώτο γάμο που διήρκεσε αρκετά χρόνια.

«Δεν μπορώ να σου πω» ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο να αναφέρετε στην πρώην σύζυγο του Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας πως είχε και αυτός μια αποτυχία στον πρώτο του γάμο, ευχόμενος η δεύτερη προσπάθεια να είναι η καλύτερη.

«Όχι ότι η πρώτη δεν ήταν καλή, δεν ήταν καλός ο γάμος. Η επιλογή ήταν πολύ πετυχημένη και καλή μάνα, ήταν όμως αποτυχημένος ο γάμος» ανέφερε χαρακτηριστικά, με αρκετή δόση χιούμορ, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θα καλούσε τη Φαίη αν πιεστεί με τα νούμερα της εκπομπής.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπαδάκης πρότεινε τη λύση να ξαναπαντρευτούν, με τον γνωστό παρουσιαστή να συμφωνεί.

Δείτε το απόσπασμα:

«Έχεις όντως φτάσει πολύ κοντά στο να κάνεις μήνυση σε άνθρωπο επειδή έγραψε κάτι ή τσάμπα κοκόρι είσαι;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο χθεσινό Late Night. Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε πολύ αυστηρό ύφος:

«Έχω τεράστιο θέμα όταν εμπλέκονται παιδιά. Εμένα μπορούν να με κράζουν, να λένε ό,τι θέλουνε. Όταν εμπλέκουν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου, είμαι πολύ κοντά και νομίζω θα την κάνω την αγωγή. Δεν θα την κάνω μήνυση, θα την κάνω αγωγή για να τους τσούξει περισσότερο»!

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο από τη χθεσινή εκπομπή:

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε με όμορφα λόγια για την Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα και η Ελένη πολλές φορές θυμάται τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή της και αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησαν στον ΑΝΤ1! Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και ο Γιώργος Παπαδάκης ρωτήθηκε για την Ελένη από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θα θέλατε την Ελένη Μενεγάκη πίσω στον ΑΝΤ1;».  Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ήταν λογικό να απαντήσει "Ναι" αφού είναι μία σταθερή αξία η Ελένη:«Ναι. Με την Ελένη είμαστε γειτονάκια χρόνια. Σίγουρα δεν θα την ήθελα στη θέση της Φαίης, αλλά την Ελένη την αγαπάω, έχουμε ζήσει πάρα πολλά χρόνια μαζί».

Αναφέρθηκε στην αδερφή του που έπασχε από σύνδρομο Down.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε μεταξύ άλλων: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για την αδερφή μου, αντιθέτως έχω παίξει ξύλο. Όταν πια άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 13, 14, 15 μου, με την αδερφή μου είχαμε 11,12 χρόνια διαφορά, άρχισα να την παίρνω και να βγαίνουμε έξω. Μου την έδινε που κοιτούσαν περίεργα, όπως και το «χαζό κοριτσάκι» που είπε κάποια στιγμή ένας μέσα στο λεωφορείο και τον έδειρα.

Όταν γεννήθηκε η αδερφή μου πήγαινα έκτη δημοτικού, το έκρυβα δύο χρόνια ότι η αδερφή μου έχει σύνδρομο Down. Δούλευα και από τα λεφτά που έπαιρνα, το 90% πήγαινε στο σπίτι και τα υπόλοιπα, το 10% τα κρατούσα εγώ. Τα μάζεψα, τα μάζεψα, τα μάζεψα και είπα στον πατέρα μου και στη μάνα μου ότι θέλω να κάνω ένα πάρτι. Και έκανα πάρτι για να παρουσιάσω την αδερφή μου στους συμμαθητές μου και στους φίλους μου.

Και πήγαινα Τρίτη γυμνασίου όταν οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου είδαν το Μαράκι. Θα πρέπει να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμμαθητών μου είχε μια εκπληκτική συμπεριφορά και αυτό είναι ένα θέμα που μου έχει μείνει στο μυαλό μου, το πόσο την αγκάλιασαν, το πόσο όμορφα της φέρθηκαν…»

 

Δειτε Επισης

«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή