Stop the press! Ο Brad Pitt έχει σχέση με πριγκίπισσα! Over!

Ο Brad Pitt, κορίτσια, είναι in a relationship.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τι και αν τον Σεπτέμβριο γραφόταν πως εκείνος και η Angelina Jolie «παγώνουν» το διαζύγιο, φήμες τον θέλουν να είναι ερωτευμένος και μάλιστα με γαλαζοαίματη.  Sorry Angie αλλά θεωρούμε πως το κεφαλαίο Brangelina κλείνει κάπου εδώ και επίσημα πλέον.

Το τελευταίο 24ωρο γίνεται ένας μικρός πανικός σχετικά με την σχέση του Brad Pitt με την Charlotte Casiraghi, την πριγκίπισσα του Μονακό. Οι δυο τους βγαίνουν εδώ και ένα μήνα περίπου αλλά οι κινήσεις τους ήταν αρκετά μελετημένες ώστε να μην πέσουν πάνω σε κάποιον παπαράτσι ή δημοσιογράφο. Πάνω από όλα σχέδιο!

Βέβαια να αναφέρουμε πως στα ξένα δημοσιεύματα αναφέρεται πως οι δυο τους έκαναν κοινή εμφάνιση στο Los Angeles County Museum of Art.

Η προτίμησή του στις μελαχρινές και γαλαζομάτες είναι πλέον επιβεβαιωμένη. Και αν κάποιος παραδεχτεί και επίσημα το ειδύλλιο αυτό, τότε το πιο it ζευγάρι του Hollywood θα έχει για πρωταγωνιστές τον Pitt και την Casiraghi.

Οι διαρροές ανέφεραν ότι ο Pitt και η γαλαζοαίματη είναι ζευγάρι εδώ και έναν μήνα ενώ γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού γνωστού. Οι δυο τους φέρονται ότι έκρυψαν τη σχέση τους για έναν μήνα, και στη συνέχεια έκαναν μια κοινή και ιδιαίτερα "τρυφερή" σε ένα γκαλά του Los Angeles County Museum of Art.

Οι φήμες ωστόσο είναι πιθανότατα ψευδείς: Σύμφωνα με το GossipCop, όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού "Νew Idea", κατά το οποίο ο Pitt εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκδηλωτικός απέναντι στη νέα του σύντροφο στο εν λόγω κοινωνικό γεγονός και μάλιστα κρατούσε συνεχώς το χέρι της Casiraghi.

Από τη βραδιά ωστόσο δεν υπάρχει κανένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που να απαθανατίζει τα τρυφερά ενσταντανέ, πόσο μάλλον ότι οι δυο τους γνωρίζονται προσωπικά: Πηγές του GossipCop αναφέρουν ότι Casiraghi και Pitt απλά έτυχε να βρεθούν στο γκαλά μαζί και δεν έχουν προσωπική σχέση.

Επιπλέον οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το περιβάλλον του Pitt διαψεύδει τη σχέση με την Casiraghi χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι ο λαμπερός ηθοποιός δεν έχει βρει νέα σύντροφο μετά την Jolie...

Δειτε Επισης

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης