Επέστρεψε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μανούλα πια, στην εκπομπή της!

Παρέμεινε στο πόστο της μέχρι και λίγα εικοσιτετράωρα πριν φέρει στον κόσμο τη μόλις ενάμιση μηνών, σήμερα, κορούλα της. Σαράντα μέρες μετά, "αποχωρίζεται" τη μικρή Μελίνα και επιστρέφει στα καθήκοντα της σήμερα Δεύτερα, γεμάτη εκπλήξεις, όρεξη για δουλειά και με πιο πολλή αγάπη. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια λαμπερή, ευδιάθετη και μανούλα πια, επέστρεψε στην εκπομπή της, επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό λουλουδένιο κοστούμι.

 
H χαρά της που βρέθηκε και πάλι στην εκπομπή της δεν κρυβόταν! Δείτε στο video που ακολουθεί την επιστροφή της! 
 

Λίγο πριν την επιστροφή της πάτνως, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στο Tv Mania για την επιστροφή της και τον δύσκολο "αποχωρισμό" από την Μελίνα της. 

Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις μετά από 40 μέρες απουσίας;

Είναι λες και δεν πέρασε μια μέρα από τότε που έφυγα για να γεννήσω. Κι όμως έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας.Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Επιστρέφω με όρεξη για δουλειά και κέφι για την εκπομπή.

Είναι δύσκολο για σένα που θα αποχωριστείς τη μικρή Μελίνα;

Πάρα πολύ. Όπως κάθε μανούλα, εξάλλου,που πρέπει να αποχωριστεί το μωρό της για να επιστρέψει πίσω στη δουλειά της. Στη δική μου την περίπτωση, όμως, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει πολύ νωρίτερα. Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο, που θα πρέπει να αποχωριστώ τη Μελίνα τόσο μικρούλα. Θα προσπαθήσω, όμως, να λείπω τις απολύτως απαραίτητες ώρες από το σπίτι.

Να υποθέσω ότι έχουν ήδη αλλάξει οι προτεραιότητές σου;

Οι προτεραιότητές μου αλλάζουν πια.Δεν θα κάνω άλλα πράγματα που έκανα προηγουμένως, οπότε, πρέπει να «μαζέψω» πάρα πολύ το επαγγελματικό μου πρόγραμμα.

Ποιος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της «αντικατάστασής» σου στο σπίτι;

Το μωρό, θα μένει στο σπίτι μαζί με τη θεία μου. Οπότε, η Μελίνα, μένει μ’ έναν δικό μας άνθρωπο κι αυτό είναι που μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Την ίδια ασφάλεια, να υποθέσω, ότι αισθάνθηκες και με την ομάδα της εκπομπής σου όταν έπρεπε να αποχωρήσεις;

Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Παρόλο που δουλέψαμε σκληρά και προετοιμαστήκαμε για το διάστημα που θα απουσίαζα, από μόνοι τους εργάστηκαν ακόμη περισσότερο.

Πίστευα, όλο αυτό το διάστημα, ότι θα μπορούσα να μιλούσα μαζί τους 50 φορές την ημέρα. Υπήρχαν μέρες, όμως, που δεν μπορούσαν να με εντοπίσουν, οπότε, τους χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήμουν σίγουρη για τον τρόπο που θα δούλευαν. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την εργατικότητά τους. Τους έβλεπα από το σπίτι και χαιρόμουνα.

Είναι ομαδάρα στον τρόπο που δουλεύουν και το αποδεικνύουν καθημερινά. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λούη, τη Χριστιάνα, τη Βασιλική και την Κατερίνα, που μου έκαναν τη χάρη να με αντικαταστήσουν για όσο διάστημα απουσίαζα και μας βοήθησαν στην εκπομπή.

 

Εντωμεταξύ η Χριστιάνα , συγχρόνως με την έντονη παρουσία της στα media, εισβάλλει άθελά της και εν αγνοία της στην κυπριακή εκπαίδευση και σαν... άσκηση σε σχολείο, συμφώνα με το θέμα που κυκλοφόρησε το alphanews.

Μια άσκηση που σκοπό έχει να μυήσει καλύτερα τους μαθητές στη γαλλική γλώσσα παρουσιάζοντας και μιλώντας για μια σταρ. Και τί καλύτερο σκέφτηκε το εν λόγω σχολείο από ένα οικείο και αγαπητό άτομο στον κόσμο και ειδικά στις μικρές ηλικίες, όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Δείτε την εν λόγω άσκηση...

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς