Ο Νικολάς Ιωαννίδης το παραδέχτηκε. Το "όχι τώρα, όχι τώρα" ήταν σκηνοθετημένο!

Όλοι έχουμε δει το στιγμιότυπο της εκπομπής «Αλλά –ΖΩ», όπου ο παρουσιαστής Νικόλας Ιωαννίδης  λέει την γνωστή φράση «όχι τώρα, όχι τώρα».
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Ο Νικόλας Ιωάννιδης, μίλησε στο περιοδικό “Τηλεώρες”,  για την σάτιρα που έχει δεχτεί και τον πόλεμο που δέχεται στην τηλεόραση.

Ο ίδιος εξήγησε πως το στιγμιότυπο με την φράση «όχι τώρα, όχι τώρα» , ήταν σκηνοθετημένο. «Βεβαίως και ήταν σκηνοθετημένο αυτό το στιγμιότυπο. Από τη στιγμή που έχω έναν εξαιρετικό σκηνοθέτη, που έχει δουλέψει στην Αγγλία και στην Ελλάδα και πηγαίναμε με τη φιλοσοφία του ριάλιτι, το σκηνοθέτησε, ναι. Κι επειδή όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί "καλαμαρίζαμε", έχω να σου πω ότι αυτό έγινε γιατί υπήρχε η σκέψη η εκπομπή να πάει στην Ελλάδα. Όμως, επειδή τελικά δε θα γίνει, με είδατε στις τελευταίες εκπομπές να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ο Νικόλας που όλοι γνωρίζουν. Δεν είμαι η Βίκυ Καγιά, που μπορεί άνετα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Είμαι ο Νικόλας και όπως κάνω κουβέντα σε ένα καφέ, έτσι θα μιλήσω στην τηλεόραση» είπε!

Ο παρουσιαστής μίλησε επίσης για τις κριτικές που δέχεται: “Πλέον δεν με επηρεάζουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Θυμώνω, όμως, με δημοσιογράφους  που δεν έχουν το θάρρος να γράψουν με το όνομά τους, γιατί εγώ βγαίνω και είμαι ο Νικόλας Ιωαννίδης και τα λάθη που κάνω, τα αναλαμβάνω. Δεν κάνω πολιτική ανάλυση, κάνω αυτό που πάντα έκανα και στα περιοδικά, απλά τώρα βγαίνει στην τηλεόραση. Και ναι, είμαι επτά μέρες την εβδομάδα στην τηλεόραση. Αν μπορείς να το κάνεις κι εσύ, κάν’ το» κατέληξε.
 
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision