Οι Mi-ro παρουσίασαν η νέα τους κολεξιόν παρουσία όλης ης showbiz!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πολύαναμενόμενη  επίδειξη μόδας των Mi-Ro στο Ωδείο Αθηνών. Εκεί βρέθηκαν οι διάσημοι φίλοι του οίκου μόδας και όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν διάφορες δήλωσες που θα συζητηθούν.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το βράδυ της Κυριακής, το ταλαντούχο δίδυμο MiRo υποδέχτηκε τους διάσημους καλεσμένους του στο Ωδείον Αθηνών για ένα άκρως λαμπερό fashion show, στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week. Οι αγαπημένοι σχεδιαστές μόδας των Ελλήνων καλλιτεχνών και όχι μόνο παρουσίασαν την νέα τους συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 – 2018.

Έτσι το παρών έδωσαν πολλές κυρίες της εγχώριας showbiz, οι οποίες λατρεύουν να φορούν τις δημιουργίες των MiRo, όπως η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Σίσσυ Φειδά, η Τάμτα, η Χριστίνα Μπόμπα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κ.α.

Οι διάσημοι Έλληνες έκατσαν στην πρώτη σειρά, ώστε να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό fashion show και να δουν τις νέες τάσεις της σεζόν, ενώ δεν παρέλειψαν να ποζάρουν και στον φωτογραφικό φακό!

Τι απάντησε για το στήθος της η Στικούδη; Είναι η όχι ζευγάρι ο Ντάνος με την Ντορέττα, γιατί ζήτησε η Μαρία Μπεκατώρου να απομακρυνθούν από κοντά της οι δημοσιογράφοι και πότε θα βάλει στεφάνι ο Σάκης Τανιμανίδης στο βίντεο που ακολουθεί!

Η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε εάν το στήθος της είναι φυσικό και εκείνη απάντησε δίχως υπεκφυγές!
 
Η Κατερίνα τόνισε στην κάμερα του Happy Day: «Ε, τώρα… εννοείται! Φαίνεται νομίζω ότι είναι φυσικό! Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ποια είμαι και τι κάνω»! Σήμερα μάθαμε όλοι ότι το στήθος της είναι φυσικό!
 
Η Μαρία Μπεκατώρου ζήτησε από τους δημοσιογράφους να απομακρυνθούν από δίπλα της!
 
Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είπε: "Συγγνώμη παιδιά έκλεισε η φωνή μου, με κόλλησε ο άντρας μου γι’ αυτό απομακρυνθείτε και λίγο κάπως είμαι"! Μπορεί να ήταν άρρωστη όμως έκανε αποκαλύψεις στην κάμερα του Happy Day: «Ψωνίζω εσώρουχα από την λαϊκή και τα πανηγύρια πολύ δυνατά πράγματα, πιτζάμες και εσώρουχα»!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε ότι η σχέση της με τον Ντάνο είναι μόνο φιλική!
 
«Έχουμε κρατήσει μια φιλική σχέση με τον Ντάνο. Ποιοι μας θέλουν ζευγάρι; Η σχέση μας είναι φιλική», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ηθοποιός.
 
Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο αποκάλεσε «γλάστρα» η πρώην του ανέφερε: «Δε θα σχολιάσω τις δηλώσεις κανενός, πόσο μάλλον ανθρώπων που δεν γνωρίζω. Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι ένα εξαιρετικό παιδί»!
 
Ο νικητής του Survivor φόρεσε κουστούμι και ήταν λαλίστατος με τους δημοσιογράφους: «Πήρα ένα καινούργιο σύνολο και είπα να το φορέσω…» Όταν ρωτήθηκε εάν ντύθηκε σαν Δήμαρχος, είπε: «Είμαι ντυμένος με τα καλά μου άστα αυτά τώρα (γέλια)»!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz!
Η κούκλα αγαπημένη του παρουσιαστή μίλησε πρώτη φορά για τις ετοιμασίες του γάμου τους! Η Χριστίνα σχολίασε στην κάμερα του Happy Day: «Ψάχνω για νυφικό και θα δούμε, είναι λίγο νωρίς ακόμα… Ακούω, εννοείται τη γνώμη του Σάκη…»!
 
Δείτε τι άλλο ανέφερε για τον επικείμενο γάμο της με τον Σάκη!
 

Δες τις φωτογραφίες:

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»