Που βρέθηκαν Πλούταρχος, Ασλανίδου, Γονίδης, Βέρτης, Γκαγκάκη και Άντζελα Δημητρίου; Όλοι ερωτευμένοι!

Στο πάρτι της Heaven music  στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν χτες το βράδυ και μίλησαν για όλα! Γιάννης Πλούταρχος, Μελίνα Ασλανίδου, Άντζελα Δημητρίου, Σταμάτης Γονίδη, Νίκος Βέρτης, Κατερίνα Γκαγκάκη!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη όταν είδε πλάνο του Γιάννη Πλούταρχου, μιας και ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα πήρε κάποια κιλάκια.
Η Κατερίνα ενώ προλόγιζε τις δηλώσεις του, είδε το πλάνο με την αλλαγή στην εμφάνισή του και «έμεινε»: «Καλέ πάχυνε; Έχει πρηστεί λίγο ο Πλούταρχος, όπως και να έχει, είναι φωνάρα… Δεν πειράζει, έτσι είδα απότομα το πλάνο»!

Ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Πιστεύω στον Θεό όχι πολύ, αλλά είμαι στο δρόμο του για να πιστέψω.»!
«Αν πίστευα πολύ τώρα θα είχα διακτινιστεί…Δεν είμαι θρησκόληπτος»! Τι ανέφερε για τη φωτογραφία που δημοσίευσε η γυναίκα του στο instagram, η οποία καθαρίζει φασολάκια;
 
Η Άντζελα Δημητρίου πιο ανανεωμένη από ποτέ και αρκετά ευδιάθετη μίλησε στην κάμερα.
Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη και είπε: «Άντε πάλι! Φαίνεται; (γέλια)! Είμαι πολύ καλά! Είμαι… Δεν τον ξέρετε και δε θα μάθετε ποιος είναι! Όταν είμαι ερωτευμένη ακούω Πάριο»!
 
Πολλά νεύρα δείχνουν να έχουν οι Έλληνες Celebrities το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά  εκνευρίστηκε η Μελίνα Ασλανίδου και δεν πάει το μυαλό σας για ποιο λόγο!
Η Μελίνα ρωτήθηκε για την Κρήτη μιας και ο αγαπημένος της, Βασίλης Μουντάκης κατάγεται από το υπέροχο νησί και απάντησε: «Την Κρήτη την αγαπώ από πάντα καθώς είμαι Πόντια γιατί έχουμε κοινά…»!
Και η επόμενη ερώτηση ήταν: «Αυτό που αγαπάς πιο πολύ στην Κρήτη ποιο είναι; Τον σύντροφό σου πιο συγκεκριμένα;»! Ουπς! Αυτή η ερώτηση την εκνεύρισε και είπε: «Έλα ρε παιδί μου γι’ αυτό θα μιλήσουμε;»!
 
Δείτε το βίντεο!
 

 

Ο Νίκος Βέρτης δεν ακούει… Νίκο Βέρτη! Τι να πουμε τώρα εμείς; Περί ορέξεως... Πάντως το είπε χωρίς φόβο και πάθος και μπράβο του... 
Όλο αυτό ακούστηκε όταν ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε τι τραγούδια ακούει στο αμάξι του και απάντησε: «Οτιδήποτε εκτός από Νίκο Βέρτη! Να σου πω την αλήθεια δεν ακούω και πολύ ελληνικά. Προσπαθώ να ακούω διαφορετικού είδους μουσική για να πάρω και κάποιες ιδέες…»
 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε: «Τα τελευταία χρόνια δεν είμαι ποτέ μόνη μου»!
Και πρόσθεσε: «Είμαι δεν είμαι δε θα εμφανιστεί ποτέ… Έχετε σκεφτεί ότι ο άνθρωπός μου να μην θέλει να εμφανιστεί μαζί μου και να υπάρχουν κάμερες;»! Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη όταν ρωτήθηκε εάν θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1;
 

ΠΗΓΗ: Gossip-tv

 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου