Λούκας Γιώρκας: "Έχω δει το πρόσωπο μου σε τατουάζ! Σε ένα αγόρι στο Μεξικό!"

Μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για το γάμο, τις θαυμαστριές του, την οικογένεια που θέλει να φτιάξει και τις εκδηλώσεις θαυμασμού που είδε προς το πρόσωπο του έδωσε ο Λούκας Γιώρκας! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Κύπριος τραγουδιστής παραδέχεται ότι, ιδανικά, θα προτιμούσε πρώτα να παντρευτεί και μετά να κάνει παιδιά: «Θα ήθελα πρώτα να παντρευτώ και μετά να κάνω παιδί. Όχι τόσο γιατί το απαιτεί η παράδοση, αλλά περισσότερο γιατί αυτά είναι τα πιστεύω μου. Σαφώς όμως και στην αντίθετη περίπτωση, που μπορεί να προκύψει εκτός γάμου, πάλι καλοδεχούμενο είναι, αλλά σίγουρα με τον γάμο νιώθω ότι υποστηρίζω έμπρακτα την επιλογή μου. Ο γάμος για εμένα είναι ένα μυστήριο με πολύ βάθος. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα οποιοσδήποτε, μόνο και μόνο διαβάζοντας τα λόγια που λέει ο ιερέας την ώρα του μυστηρίου» εξήγησε για να συμπληρώσει ότι θα ήθελε πολλά παιδιά! «Στο θέμα γάμος και οικογένεια δεν θέλω να είμαι επιπόλαιος. Θέλω μεγάλη οικογένεια, όπως αυτή που μεγάλωσα» είπε.

Όσο για τον τύπο γυναίκας που τον γοητεύει: «Σαφώς η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά νομίζω ότι η ουσία βρίσκεται οτην επικοινωνία και στη χημεία των δύο προσώπων», λέει στη Real, συμπληρώνοντας πως συμφωνεί το ζευγάρι να συγκατοικεί νωρίς: «Για να γνωρίσεις καλά έναν άνθρωπο πρέπει να τον ζήσεις. Από μακριά είναι δυσκολότερο και πιο χρονοβόρο, αλλά σίγουρα τίποτα δεν πρέ¬πει να γίνεται βιαστικά. Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω ότι περιορίζομαι όταν είμαι σε σχέση».

Ο Λούκας παραδέχεται ότι έχει κάνει δεσμό με θαυμάστρια του: «Έχω κάνει, ναι. Το να σε θαυμάζει μια κοπέλα δεν σημαίνει ότι δεν έχεις απέναντί σου μια γυναίκα. Μάλιστα, ένα συστατικό μιας επιτυχημένης σχέσης είναι και ο θαυμασμός. Λόγω και της προβολής που είχα μέσα από το «Χ-Factor» και τη Eurovision έτυχε να ζήσω έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού. Έχω δει, για παράδειγμα, τον γραφικό μου χαρακτήρα, ή στίχους από τραγούδια μου, ή ακόμα και το πρόσωπο μου χτυπημένα σε τατουάζ. Μεγαλύτερη ακόμα έκπληξη ήταν όταν ένα από αυτά τα τατουάζ το είχε ένα αγόρι από το Μεξικό, το οποίο δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Απλώς μου έστειλε τη φωτογραφία με το τατουάζ λέγοντάς μου σε λίγες γραμμές για ποιον λόγο το έκανε».

Το «Στοίχημα» είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί από την καινούργια του δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του Γιάννη Φρασέρη. Ο Λουκάς εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο στο «Romeo» Πάτρας με τον Πάρη και τη Νάνσυ Αλεξιάδη. «Περνάω πολύ ωραία γιατί με την Πάτρα έχω μια μικρή προϊστορία ως φοιτητής στο πανεπιστήμιο (σ.σ.: σπούδασε Βιολογία)».

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν