Ελένη Μενεγάκη: Καθυστέρησε πλοίο με 1500 επιβάτες;

Επεισοδιακό, φαίνεται πως ήταν το Σαββατοκύριακο για την Ελένη Μενεγάκη! 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην Άνδρο με τον Ματέο της για να χαλαρώσει για το Σαββατοκύριακο. Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψη της στο αγαπημένο της νησί, τόσο από το πλοιό που τους ταξίδεψε μέχρι το νησί και τις θαυμάστριες της, όσο και από τους ελαιώνες όπου και πήγε για να μαζέψει λίγες ελιές. 
 

Χθες Κυριακή ωστόσο, όπου και η παρουσιάστρια με τον σύζυγο της θα επέστρεφαν πίσω στην Αθήνα, καθυστέρησαν σύμφωνα με το Youweekly.gr το πλοιό για 45 λεπτά. 

Επιβάτες του πλοιού, φαίνεται να καταγγέλους στο διαδίκτυο και στο Youweekly.gr πως η Ελένη Μενεγάκη καθυστέρησε να φτάσει στο λιμάνι, με αποτέλεσμα το πλοίο να την περιμένει, παρά το γεγονός πως σε αυτό υπήρχαν 1500 άτομα που είχαν φτάσει στην ώρα τους.

 
Την ίδια ώα, μια φίλη της παρουσιάστριας στο instagram θέλησε να αφήσει το σχόλιο «Η ομορφιά της φωτογραφίας θα ήταν αν πραγματικά έδειχνες ποιοι μάζεψαν τις ελιές, ποιος έγραψε το μήνυμα, ποιος τράβηξε την φώτο» κάτω από την φωτογραφία της Ελένης, όπου και μας έδειχνε τις ελίες που μάζεψε. 
 
«Λυπάμαι… Εγώ μάζεψα τις ελιές, εγώ έγραψα το μήνυμα (είναι η φιλοσοφία της ζωής μου) και την φώτο την τράβηξε ο άντρας μου! Τις ελιές θα τις κάνω όπως κάθε χρόνο, εδώ και 9 χρόνια!», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.
 

Λίγη ώρα αργότερα, όταν διαδικτυακή της φίλη έγραψε «μόνη σου το έγραψες αυτό; Ας γελάσουμε!», η παρουσιάστρια απάντησε ξανά! «Να γελάσεις όσο θες αν σε κάνει περήφανη. Όταν χρειάζομαι βοήθεια, έχω τα παιδιά μου», ανέφερε.
 
Μάλιστα η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε τόσο που θέλησε να σχολιάσει το μάζεψα των ελιών και τα σχόλια και στην εκπομπή της!
 
Η Ελένη καλησπέρισε τους συνεργάτες της, και ο Μάκης Πουνέντης την υποδέχτηκε λέγοντας «Καλώς την αγρότισσα!» αναφερόμενος στη φωτογραφία που την έδειχνε να μαζεύει ελιές! «Καλώς σας βρίσκω, παιδιά! Ο καθένας μπορεί να βρίσκει ό,τι του κάνει καλό και να το κάνει! Το ξέρω ότι έχεις κι εσύ ελιές, εγώ, επειδή γράψανε κάνα δυο τρεις από κάτω με το καλάθι θα μαζέψεις ελιές; Ρε παιδιά, εγώ δεν είμαι ελαιοπαραγωγός, εγώ δέκα ελίτσες έβαλα πριν δέκα χρόνια. Κάνω ελιές, όχι λάδι, δεν είμαι λαδέμπορας!Μου αρέσει η διαδικασία, έχουν τίγκα ελιά, αλλά μαζεύω αυτά τα δύο καλάθια. Δεν κάνω πατέ, ούτε λάδι, το παίρνουμε έτοιμα, τις ελιές θέλουμε, τα τρώμε φανατικά όλα, και το μωρό, ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε, και της αρέσουν και οι τσακιστές, που δεν ξέρω να τις κάνω!» είπε η Ελένη, απαντώντας στα σχόλια που άκουσε για τη φωτό στο Instagram. 
 

Διαβάστε επίσης: 

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ