Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου!

Με αφορμή την σειρά "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" στην οποία πρωταγωνιστούν και, μάλιστα, υποδύονται το ζευγάρι, η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκαν καλεσμένοι σήμερα στο Πρωινό.
 
 
Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι στη ζωή και απέκτησαν μαζί ένα παιδί, παραχώρησαν στην Φαίη Σκορδά την πρώτη τους κοινή συνέντευξη αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους.
 
 
"Ο Μάριος είναι βασικός λόγος που έκανε τη σειρά... Θέλαμε να βρεθούμε επαγγελματικά μαζί!", δήλωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Σολωμού, ενώ ο Μάριος Αθανασίου επεσήμανε: "Χαίρομαι πολύ που δουλεύω με την Μαρία. Την εμπιστεύομαι και την θαυμάζω!".
 
Μάλιστα, οι ίδιοι αποκάλυψαν αν υπήρξε ποτέ αμηχανία στην επαγγελματική τους σχέση. Τότε ο Μάριος Αθανασίου εξομολογήθηκε: "Δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις για να το κάνω!", ενώ η Μαρία Σολωμού με τη σειρά της αποκάλυψε: "Η σχέση μας πάντα ήταν και είναι δεμένη!"
 
 
Στο πρωινό προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα της σειράς και η Μαρία Σολωμού είδε τον εαυτό της και έπαθε πλάκα... Κρυβόταν όλη την ώρα και μόλις τέλειωσαν τα πλάνα από τη σειρά τόνισε πως έχει πάθει σοκ γιατί δεν είχε δει καμία εικόνα.
 
Δείτε τι είπε η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου για τη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»!
 
 
Η αμηχανία του ηθοποιού απέναντι στην παρουσιάστρια ήταν εξ αρχής εμφανής, και όταν η κουβέντα έφτασε στις γυναίκες, που είναι και λίγο αντράκια, ο ίδιος αντέδρασε έντονα: «Συγγνώμη, τι πάει να πει γυναίκα αντράκι; Δεν είναι γυναίκα, έτσι κι αλλιώς; Δεν το καταλαβαίνω καθόλου όλο αυτό!» είπε μεταξύ άλλων, και η Φαίη δεν έχασε την ευκαιρία να του ανταπαντήσει, και ένα πρωτοφανές πινγκ πονγκ ξεκίνησε ,μεταξύ τους: «Εσένα τώρα τι σε πειράζει, γιατί επενέβης σε αυτό που συζητούσαμε;» «Να φύγω να συνεχίσετε ό,τι θέλετε, όσο θέλετε!» είπε ο ηθοποιός ατάραχος, και η Φαίη ανταπάντησε: «Να σας πω, δεν θα πληρώσω την νύφη εγώ τώρα, επειδή εσείς κάνετε την πρώτη σας τηλεοπτική εμφάνιση!» «Σε ποιο θέατρο είσαι, Μαρία; Να σου κάνω και μία ερώτηση για το θέατρο!» είπε, «καρφώνοντας» ακόμη περισσότερο την παρουσιάστρια, για τις ερωτήσεις που επέμενε να κάνει. «Είσαι σε αμηχανία που είσαι με τη Μαρία σήμερα;» προσπάθησε να απαλύνει την ατμόσφαιρα, και εκείνος απάντησε ότι απλά βρίσκεται σε αμηχανία όταν βρίσκεται σε τηλεοπτικές εκπομπής.
 
Δείτε τα απίστευτα αποσπάσματα αμέσως παρακάτω:
 
 
Και ενώ όλοι περίμεναν να ρωτήσει η Φαίη Σκορδά για τον Πάνο Μουζουράκη και τις φήμες περί χωρισμού, η παρουσιάστρια δεν είπε απολύτως τίποτα. Η Φαίη λίγο πριν το φινάλε είπε: «Δεν θέλω να την εκνευρίσω, δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ας κάνουν ό,τι θέλουν! Θα πούμε γεια σας και χαρά σας»!
 
Η Φαίη πέταξε το καρφί και δείτε την αντίδραση της Μαρίας!
 

 

 
 
 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους