H συγκινητική απάντηση της Πάολα στα όσα είπε η Ελένη Βιτάλη!

"Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά..."

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ήταν στα τέλη του περασμένου Μάη, όταν μια δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα είχε προκαλέσει καλλιτεχνικό σεισμό…

Τέσσερις μήνες μετά, η Πάολα λύνει τη σιωπή της και απαντά πρώτη φορά στην Ελένη Βιτάλη, μέσα από το Πρωινό, με συνέντευξη που έδωσε στον Θέμη Γεωργαντά:

«Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι το φόρεμα είναι κοντό και φαίνεται ο πωπός μου. Δεν είναι ψέμα. Το φόρεμα είναι κοντό αλλά η φωνή μου είναι μακριά…

Εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις «να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε»! Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε επίσης στο Πρωινό και τον Θέμη Γεωργαντά για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στην «κόντρα» της Πάολα με την Ελένη Βιτάλη, αλλά και την προσωπική του ζωή!

«Τέταρτη φορά με τη φίλη μου την Πάολα, έχουμε περάσει καταπληκτικά, είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια, καταπληκτική. Μα αφού είναι φοβερός ο πωπός της! Με ξένισε λίγο η δήλωση της Βιτάλη, γιατί τη λατρεύει η Πάολα, την εχει δασκάλα, όταν αναφέρεται σε εκείνη, είναι σαν να μιλάει για κάτι θείο!

Ασχολούμαι με την ξυλογλυπτική και προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερος τεχνίτης γίνεται. Σκέφτομαι να τα εκθέσω κάποια στιγμή όσα φτιάχνω. προσωπικά όλα καλά, Λελέ και ξερό ψωμί! 

Του ρίχνω του Ρουβά, αυτός έχει 4 από την ίδια γυναίκα. Εγώ τα έχω με 4 διαφορετικές, είναι άδικο αν κουράζεις μία! Πρέπει να σταματήσω να γυμνάζομαι, θέλουν όλες το κορμί μου!» είπε ξεκαρδισμένος ο τραγουδιστής. 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

​​​​​

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα δίνει όλο της τον μισθό στους εργαζόμενους του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, ενώ προέβη και σε μία επιχειρηματική κίνηση.

Πρόσφατα άνοιξε μια μονάδα με ενοικιαζόμενα δωμάτια, στο χωριό της, τη Συκιά Χαλκιδικής, και έδωσε δουλειά σε μεγάλο αριθμό συγχωριανών της! 

Δείτε όσα αποκαλύφθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στην εντατική o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή & Βασίλη Μπισμπίκη με θαλαμηγό στην Μύκονο