Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στο Saint-Tropez o Τούρκος παραγωγός του Survivor!

Για τρίτη φορά γαμπρός ντύθηκε ο Acun Ilicali, o οποίος σε μια μαγευτική τελετή που έλαβε χώρα στο Saint-Tropez της Γαλλίας παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Seyma Subası.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Oι δυο τους είναι μαζί επτά περίπου χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την τετράχρονη Melisa. Το ζευγάρι που δεν κρύβει τον έρωτά του, μοιάζει να είναι πλέον πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η νεαρή σύντροφος του Acun Ilicali ανέβασε μάλιστα στα social media τις πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους, με την ίδια να μοιράζεται έτσι την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο γάμος έγινε στο Σεν Τροπέ με 250 καλεσμένους, καθώς ήταν προσωπική απόφαση του Ιλιτζαλί να γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο. Το πάρτυ θα διαρκέσει τρεις μέρες και όλοι οι προσκεκλημένοι είναι φιλοξενούμενοί του. 

Το ιδιαίτερο νυφικό - Οπως γράφει η Χουριέτ, το φόρεμα της Σεϊμα ήταν μάρκας Zimmermann και κόστισε 1.000 δολάρια

Ενα διαφορετικό love story

Μπορεί ένας τόσο ισχυρός άνδρας να παραμένει ερωτευμένος επτά χρόνια μετά και έχοντας τη φήμη του playboy; Λογικά η απάντηση θα ήταν αρνητική. Εφόσον όμως πρόκειται για τον Ατζούν και τη Σεϊμά όλα αλλάζουν.

Το παραμυθένιο love story δεν θυμίζει ούτε τις προηγούμενες σχέσεις, αλλά ούτε και τους γάμους του παραγωγού οι οποίοι είχαν άδοξο τέλος. Ενα κορίτσι 20 ετών κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τότε.

Η γεννημένη στις 2 Ιουλίου του 1990 απόφοιτη Σχεδίου Μόδας και πανέμορφη Σεϊμά δεν είχε βάλει στόχο της να κατακτήσει τον Ατζούν. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν ο χώρος της μόδας, ο οποίος συνεχίζει να την ενδιαφέρει πολύ, εξ ου και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εχοντας γίνει μοντέλο και εν συνεχεία παρουσιάστρια, η ψηλόλιγνη Τουρκάλα θα προσπαθήσει μέσω ενός επάθλου που θα κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι να δώσει ώθηση στην καριέρα της και γι’ αυτό ασχολείται με την ενδυματολογία. 



Οταν συναντήθηκε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, εργαζόταν backstage κι εκείνος ήταν παρουσιαστής. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και όσοι γνωρίζουν λένε ότι η φλόγα ανάμεσά τους παραμένει αναμμένη και από τις δύο πλευρές. Ο Ατζούν είναι σαν να βρήκε το λιμάνι του μετά από πολλές περιπλανήσεις.

«Η Σεϊμά έχει απίστευτη επιρροή επάνω του. Τον λατρεύει, τον ακολουθεί παντού αλλά και εκείνος δεν της χαλάει χατίρι. Ακόμη και όταν έκανε το bachelor party της στη Μύκονο, την άφησε να διασκεδάσει με τις φίλες της και μετά πήρε το εντυπωσιακό πράσινο ταχύπλοό του και πήγε να τη βρει για να περάσουν μαζί κάποιες μέρες στη Μύκονο. Τη λατρεύει, είναι η γυναίκα της ζωής του», εξομολογείται άνθρωπος από το περιβάλλον του. 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»